• Enter Slide 1 Title Here

    This is slide 1 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 2 Title Here

    This is slide 2 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 3 Title Here

    This is slide 3 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Απόφαση σταθμός για την ελευθεροτυπία στα ΜΜΕ

 
Με την προοδευτική αυτή απόφασή του ο Άρειος Πάγος αποδυνάμωσε δια παντός τον τυποκτόνο νόμο, που φίμωνε ή τιμωρούσε την ελεύθερη, αδέσμευτη και αποκαλυπτική δημοσιογραφία.

Δευτέρα

Θεσσαλονίκη... Απέτρεψαν τρεις αυτοκτονίες που είχαν αναγγελθεί από το Facebook !

Τρεις νεαροί, ηλικίας 17, 23 και 27 χρόνων, είχαν εκδηλώσει την επιθυμία να αυτοκτονήσουν, με αναρτήσεις στις σελίδες τους στο Facebook!

Deja vu: σε «πράσινο» και «μπλε»φόντο !


Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Με την ιστορική απόφαση της Συνόδου Κορυφής ο λαός μας απαλλάχθηκε από τον βραχνά της χρεοκοπίας, είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο κ Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι «Βρεθήκαμε στο χείλος της αβύσσου, αλλά δεν το βάλαμε κάτω.

Καταργούνται 213 εφορίες σε όλη τη χώρα

Σε εφαρμογή τίθεται τον Οκτώβριο το σχέδιο της κυβέρνησης για κατάργηση 213 εφοριών σε όλη τη χώρα.

Θεσσαλονίκη... Ψαλίδι στις κρατικές επιχορηγήσεις των παιδικών σταθμών !


Νέο ψαλίδι αναμένεται, στις κρατικές επιχορηγήσεις για τα έξοδα των προνοιακών παιδικών σταθμών. Και να σκεφθεί κανείς ότι, σήμερα, ο δήμος Θεσσαλονίκης, αρχίζει τη διανομή των προνοιακών επιδομάτων.

Αλεξάντερ Χλεμπ και Μαχαμαντού Ντιαρά...για Θρύλο

Tον Αλεξάντερ Χλεμπ και τον Μαχαμαντού Ντιαρά φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που «ναυαγήσει» οριστικά η μεταγραφή του Σάντσες.

Επιστρέφουν οι καταθέτες


Μαζική επιστροφή καταθέσεων στις τράπεζες από πολίτες παρατηρείται μετά τη συμφωνία για νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Η ιστορία μιας γιορτής – με κοτζαμπάσηδες, σουσούδες, νταβατζήδες και βίζιτες



Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Πέρασε από πολλά στάδια αυτή η «γιορτή». Αν κανείς αφήσει το μυαλό να ταξιδέψει πίσω, θα την ταυτίσει τελικά με την παρακμιακή πορεία του Έθνους των τελευταίων σαράντα χρόνων.

Μιχάλης Κακογιάννης... Τίτλοι τέλους για τον δημιουργό του Ζορμπά !

Έργο του Μιχάλη Κακογιάννη είναι και ο νυχτερινός φωτισμός των μνημείων της Ακροπόλεως Σε ηλικία 89 ετών ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης έφυγε από τη ζωή. Πριν από λίγες ημέρες είχε εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.

Κρήτη... Ο ιατροδικαστής "βλέπει" ευθύνες γιατρών στο θάνατο της 16χρονης Στέλλας !

 
Εξελίξεις γύρω από το θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, που συγκλόνισε την Ελλάδα, φέρνουν οι καταθέσεις ιατροδικαστών που υπέγραψαν την νεκροψία - νεκροτομή της άτυχης κοπέλας.

Ενδιαφέρον της Μέρκελ για τις ελληνικές δημόσιες επιχειρήσεις

Ξαφνικός «έρωτας» Μέρκελ για τις ελληνικές δημόσιες επιχειρήσεις

Ξαφνικός «έρωτας» της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα και στο βάθος τα ασημικά.

Παπανδρέου... Θα ζητήσει πάλι συναίνεση !

Κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής την περασμένη Πέμπτη προγραμματίζει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Από τεστ δεξιοτήτων και συνεντεύξεων...θα περνούν οι υποψήφιοι αξιωματικοί του Στρατού


Το δυτικό μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο οι υποψήφιοι αξιωματικοί του Στρατού επιλέγονται αφού περάσουν μια σειρά από τεστ δεξιοτήτων και συνεντεύξεων, ετοιμάζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Αμυνας

Νέο βαθμολόγιο στο δημόσιο...για την μισθολογική εξέλιξή των υπαλλήλων

Βαθμολόγιο με νέο σύστημα στο Δημόσιο
Αλλάζει εκ βάθρων το βαθμολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, από το οποίο θα εξαρτάται η μισθολογική εξέλιξή τους.

Η ισοπαλία με τη Ζούλτε...έδειξε τις αδυναμίες - Κόφτη ζητάει τώρα ο Βαλβέρδε

«Με μέσο, με σώζεις»!

Δεν χρειαζόταν το χθεσινό φιλικό με την Ζούλτε Βάρεγκεμ για να διαπιστώσει κανείς πως η προσθήκη ενός μέσου -με ανασταλτικά καθήκοντα- στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι απαραίτητη.

Στο στόχαστρο όσοι χρωστούν τέλη κυκλοφορίας

Το Υπουργείο Οικονομικών ζητεί από τις εφορίες να να διασταυρώσουν στοιχεία των φορολογουμένων με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Τι θα πουληθεί για 5 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2011

Χθες δημοσιοποιήθηκε η μετάφραση του Αγγλικού Μνημονίου, που είχε δημοσιοποιηθεί από την Κομισιόν, μετά την έγκρισή του από το Eurogroup.

Φόρο από 10% έως 15% σε όσους έβγαλαν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό - Βενιζέλος «Φέρτε πίσω τα λεφτά»


Φόρο από 10% έως 15% σε όσους έβγαλαν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό μελετά το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο άρχισε ήδη μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου να συγκεντρώνει τις σχετικές λίστες από τις τράπεζες.

Γ. Ραγκούσης...προς ταξιτζήδες ''Είναι παντελώς αδικαιολόγητη κάθε μορφή κινητοποίησης'' !



Αδικαιολόγητες χαρακτηρίζει τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί ο υπουργός Μεταφορών, Γ. Ραγκούσης, ενώ οι αυτοκινητιστές συμπληρώνουν τη Δευτέρα (25/07) μία εβδομάδα κινητοποιήσεων και δηλώνουν αποφασισμένοι, να συνεχίσουν την απεργία τους.

650 000 ευρώ οι ετήσιες απολαβές του γενικόυ διευθυντή του Ελ. Βενιζέλος

Την ώρα που η κυβέρνηση μιλά για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και βάζει μαχαίρι σε όλους τους μισθούς και τις συντάξεις, ο Γιάννης Παράσχης, γενικός διευθυντής του Ελ. Βενιζέλος διαπραγματεύεται ετήσιες απολαβές ύψους 650 000 ευρώ.

Νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από τη Moody's

O οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε κατά τρεις μονάδες το μακροπρόθεσμο χρέος της Ελλάδας

Συνεδρίασαν οι πρυτάνεις για τις διατάξεις του νομοσχεδίου που κατέθεσε στη Βουλή η υπουργός Παιδείας

 
Εκτάκτως συνεδρίασαν το απόγευμα της Κυριακής οι πρυτάνεις με αντικείμενο τις διατάξεις του νομοσχεδίου που κατέθεσε στη Βουλή η υπουργός Παιδείας για την αναβάθμισης της ανώτατης εκπαίδευσης.

Ισοπαλία για την Ένωση...σε φιλικό παιχνίδι με την Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν

Ισόπαλο έληξε το φιλικό ΑΕΚ-Μπακού
Η «Ένωση» έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είχε τον έλεγχο, αλλά της έλειπαν η τελική πάσα και τα καλά τελειώματα, χαρακτηριστικά που στα… «καλά» του ήταν βούτυρο στο ψωμί του «Ice-man».

Πάνω από 1.000 ανθρώπους συνέλαβε η αστυνομία στο βόρειο Μεξικό

Ξεπέρασαν τις 1.000 οι συλλήψεις στο Μεξικό 

Περισσότερους από 1.000 ανθρώπους συνέλαβε η αστυνομία στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, μετά από επιχείρηση διείσδυσης σε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...


Τα ψεύτικα τα λόγια,τα μεγάλα 

Θα βρεθούν ΕΛΛΗΝΕΣ που θα ξαναψηφίσουν αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Φλώρινα... Συγκέντρωση...Υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας !

Υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας διαδήλωσαν το μεσημέρι στη Φλώρινα - σε μια συμβολική ημέρα - δεκάδες μέλη των «Ανένταχτων Πατριωτών», της «Χρυσής Αυγής», του «Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου», της «Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας», αλλά και εκπρόσωποι της εφημερίδας «Στόχος».

Θεσσαλονίκη... "Μητρόπολη των Βαλκανίων στα... ψώνια" !

"Μητρόπολη των Βαλκανίων στα... ψώνια", αποκαλεί, σε σημερινό της ρεπορτάζ, τη Θεσσαλονίκη, η εφημερίδα "Μακεδονία".

Guitar Hero...Το δημοφιλές μουσικό παιχνίδι έχει ακόμα μέλλον μπροστά του !

Αναγεννιέται το Guitar Hero

Για αρκετούς μήνες είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι το Guitar Hero ανήκει οριστικά στο παρελθόν, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

ΗΠΑ... Η εταιρεία Impulse Technology κατέθεσε μήνυση εναντίον της Microsoft !

Μήνυση κατά της Microsoft για το Kinect

Η εταιρεία Impulse Technology από το Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών κατέθεσε πρόσφατα μήνυση εναντίον της Microsoft, κατηγορώντας τη ότι χρησιμοποίησε πατέντες που δεν της ανήκουν για να κατασκευάσει το σύστημα ασύρματου χειρισμού Kinect.

“Λεφτά υπάρχουν”...Για τζαμί στην Αθήνα !

Πράγματι, λοιπόν, «λεφτά υπάρχουν», αλλά δεν υπάρχουν για τους χειμαζόμενους απλούς Έλληνες.

Κατεδάφιση 22 πολυτελών κατοικιών στην παραθαλάσσια περιοχή Σταυρονικήτα Χαλκιδικής

Πράσινο φως για την κατεδάφιση πολυτελών κατοικιών στη Χαλκιδική
Tην κατεδάφιση 22 πολυτελών κατοικιών στην παραθαλάσσια περιοχή Σταυρονικήτα Χαλκιδικής σηματοδοτεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας,

ΗΠΑ... "Τεχνική ανεργία" για 4.000 δημοσίους υπαλλήλους !

 
Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι της ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ τέθηκαν σε "τεχνική ανεργία" στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ελλείψει πόρων πληρωμής τους.

Ενσωματώθηκε ο Γκούντγιονσεν

Στη Σλοβενία ο Γκούντγιονσεν
Στη Σλοβενία βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (24/7) ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν!

Χιλιάδες πολίτες στα Ειρηνοδικεία για ρύθμιση οφειλών από δάνεια και πιστωτικές κάρτες

Απόφαση - οδηγός για τη ρύθμιση οφειλών
Χιλιάδες είναι ήδη οι πολίτες που έχουν προσφύγει στα δικαστήρια και ειδικότερα –σε πρωτοβάθμιο επίπεδο– στα Ειρηνοδικεία, για να επωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και να επιτύχουν διακανονισμό των χρεών τους από δάνεια και πιστωτικές κάρτες, εφ’ όσον το δικαιούνται.

Βύρωνας... Ένας γιατρός εξετάζει 270 άτομα ημερησίως στο Κέντρο Υγείας !

Υπό κατάρρευση το Κέντρο Υγείας Βύρωνα

Εξυπηρετεί περίπου 80.000 ασθενείς το χρόνο. Έχει εγκαινιασθεί τέσσερις φορές. Δύο επί κυβερνήσεων Σημίτη και δύο επί Καραμανλή, παρουσία των ίδιων των πρώην πρωθυπουργών.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου... «Το στοίχημα τώρα είναι να αποκατασταθούν γρήγορα θέσεις εργασίας και τα εισοδήματα που χάθηκαν» !

«Να αποκατασταθούν εισοδήματα και θέσεις εργασίας»

«Το στοίχημα τώρα είναι να αποκατασταθούν γρήγορα θέσεις εργασίας και τα εισοδήματα που χάθηκαν», δηλώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στη Real News.

Θύμιος Λυμπερόπουλος... Κατά Άρη Σπηλιωτόπουλου και Όλγας Κεφαλογιάννη !

Πήρε τις Κυριακάτικες εφημερίδες ο Λυμπερόπουλος και του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

Κυριακή

Ολυμπιακός... Έδειξε ότι είναι ανέτοιμος - Ζούλτε Βάρεγκεμ - Ολυμπιακός= 1-1 Δείτε video

 
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στην έδρα της βελγικής ομάδας. Το γκολ ο Τζεμπούρ στο 85'.

Νίκος Παπανδρέου... "Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας" !

Επίθεση σε «αντιμνημονιακούς βουλευτές με μικροκομματικούς σκοπούς» εξαπολύει μέσα από άρθρο του ο αδερφός του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου, προσθέτοντας πως «οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας».

Σκόπελος... 44χρονος έκοψε τα αυτιά γαϊδάρου με πριόνι !


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Σκόπελο, έπειτα από καταγγελίες πολιτών, ένας 44χρονος, ο οποίος είχε προβεί σε βασανισμό γαϊδουριού ιδιοκτησίας του, κόβοντας τα αυτιά του με… πριόνι.

Τεό Θεοδωρίδης... Έρχεται με νέα στοιχεία !


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διάσημου μοντέλου, Τεό Θεοδωρίδη που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και κατηγορήθηκε για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μας.

Κρήτη... Iσόβια στον γιο, 11 χρόνια στον πατέρα για την δολοφονία 63χρονου στα Ζωνιανά !

Μη αναμενόμενη ανατροπή σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση δολοφονίας (με κυνηγετικό όπλο) του 63χρονου Μ.Κάβαλου από δυο συγχωριανούς του, πατέρα και γιο, τον Απρίλιο του 2010 στα Ζωνιανά Όρη.

Πρωτοπόρα περιφέρεια στις νέες τεχνολογίες η Κρήτη

Πρωτοπόρα περιφέρεια στις νέες τεχνολογίες αναδεικνύεται η Κρήτη, σύμφωνα με αποτελέσματα της αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων για την ένταξή τους στο πρόγραμμα digi – retail

Το τελικό σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη των μονάδων υγείας στη Βόρεια Ελλάδα

Ενδεκα αυτόνομα νοσοκομεία, εκ των οποίων τα δύο θα συνεργάζονται ταυτόχρονα και με άλλα, και 22 νοσοκομεία με κοινή διοίκηση προβλέπει για τη Βόρεια Ελλάδα το τελικό σχέδιο του υπουργείου Υγείας για την αναδιάταξη των μονάδων υγείας που παρουσίασε χθες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

''Τύμπανα πολέμου''...από τη Μόσχα !

Image

Προειδοποιητική “σφαλιάρα” από αυτές που είχαν χρόνια να πέσουν στο σβέρκο της Άγκυρας έριξε η Ρωσία με αφορμή της παραληρηματικές δηλώσεις Ερντογάν.

Όλα δείχνουν χειρουργείο

Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Εθνική και επιστρέφει από το Καρπενήσι στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ερντογάν... Μαινόμενος ταύρος κατα Ευρωπαϊκής Ένωσης !


Κατηγορίες κατά της ΕΕ ότι "αδίκησε τους Τουρκοκύπριους και ξεγέλασε την Τουρκία" εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Τ. Ερντογάν, υπερασπιζόμενος τη "σκληρή προειδοποίηση", που απηύθυνε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ότι η Τουρκία θα "παγώσει" τις σχέσεις της με την ΕΕ αν δεν έχει λυθεί το Κυπριακό.

Μήπως έχουμε έναν νέο Εθνάρχη ;

Όσο έχουμε πάει εμείς στον Άρη, άλλο τόσο έκανε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ο κ. Παπανδρέου.

Μακεδονία... Νεαρός κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε !

Δύο θανατηφόρα τροχαία συνέβησαν τα ξημερώματα στις περιοχές των Σερρών και της Δράμας

Τέξας... Σκότωσε 5 και μετα αυτοκτόνησε !

Νέο αιματηρό περιστατικό συνέβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη και σοκαρισμένη από το λουτρό αίματος στη Νορβηγία.
http://ikivotos.gr/

Advertisement