http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Τεό Θεοδωρίδης... Έρχεται με νέα στοιχεία !


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διάσημου μοντέλου, Τεό Θεοδωρίδη που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και κατηγορήθηκε για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μας.


Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, ύστερα από διαδικασία δώδεκα ωρών, ανακοίνωσε στο διεθνούς φήμης μοντέλο ότι θα εκτίσει ποινή 18 ετών και οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών. Η περιπέτεια του Τεό είχε ξεκινήσει όταν προσπάθησε να εισαγάγει μέσω Κολομβίας στην Ελλάδα περισσότερα από 4 κιλά κοκαΐνη. Οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν το φορτίο, ενώ κατάφεραν να συλλάβουν τον 34χρονο τότε άντρα στο αεροδρόμιο της Σόφιας, την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει στο Ντουμπάι.

«Φταίω. Ντρέπομαι. Έχω κάνει ρεζίλι την οικογένειά μου. Πρέπει να τιμωρηθώ» είπε στην απολογία του, ωστόσο αρκετές φορές τόνισε ότι παγιδεύτηκε από ανθρώπους τους οποίους πίστεψε.

«Έπεσα θύμα της εξάρτησής μου από την κοκαΐνη. Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που με παγίδευσαν και με ξεγέλασαν. Είμαι χρήστης και με δελέασε το γεγονός ότι θα έπινα καθαρή κοκαΐνη. Με παγίδεψαν χωρίς να το καταλάβω».

Από την ημέρα που οδηγήθηκε στις φυλακές μέχρι και σήμερα ο Τεό Θεοδωρίδης θέλει να αποδείξει όσα ισχυρίστηκε τότε στο δικαστήριο, που τον έκρινε με επιείκεια και δεν του επέβαλε την ποινή των ισοβίων, καθώς του αναγνώρισε την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Μέχρι σήμερα παλεύει για να συγκεντρώσει μαζί με τους δικούς του ανθρώπους στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αθωότητά του. Ότι δεν ήταν αυτός που διοργάνωσε την εισαγωγή της κόκας στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso» από κοντινούς του ανθρώπους, τα στοιχεία υπάρχουν στη διάθεση του Τεό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν στη Δικαιοσύνη. Το διάσημο μοντέλο πιστεύει πως θα αποδειχθεί ότι άλλοι ήταν οι έμποροι και το δικαστήριο θα τον κρίνει ως απλό χρήστη που μπήκε στο κόλπο από το πάθος του για τη δόση του.

Η συνήγορο του Τεό, τη Βασιλική Δόσπρα, η οποία δηλώνει «εμπιστεύομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη και πιστεύω σ’ αυτήν».

Πληροφορίες θέλουν τον Τεό να βρήκε τη δύναμη, να μαζέψει τα κομμάτια του και αποφάσισε να βγει νικητής. Ο χρόνος του στις φυλακές Θεσσαλονίκης περνάει δημιουργικά. Το μοντέλο μπήκε στο πρόγραμμα αποτοξίνωσης και κατάφερε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες.

Άνθρωποι που έχουν επικοινωνία μαζί του, ο Τεό γυμνάζεται καθημερινά παίζοντας μπάσκετ μαζί με συγκρατουμένους του, ενώ διαβάζει λογοτεχνία και αρχαία ελληνική γραμματεία. Επιπλέον το μοντέλο αφιερώνει αρκετό χρόνο στη συγγραφή σεναρίων, καθώς πριν από τη σύλληψή του είχε αρχίσει να ασχολείται και με τον κινηματογράφο.


Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement