http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Η ισοπαλία με τη Ζούλτε...έδειξε τις αδυναμίες - Κόφτη ζητάει τώρα ο Βαλβέρδε

«Με μέσο, με σώζεις»!

Δεν χρειαζόταν το χθεσινό φιλικό με την Ζούλτε Βάρεγκεμ για να διαπιστώσει κανείς πως η προσθήκη ενός μέσου -με ανασταλτικά καθήκοντα- στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι απαραίτητη.

Ούτε βέβαια έχει να κάνει (άμεσα) με την άσχημη εικόνα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι». Ότι χρειάζεται πάντως ένας «κόφτης» χρειάζεται…

Ποιες επιλογές υπάρχουν στο συρτάρι και πότε προβλέπεται να ενεργοποιηθεί μια από αυτές;


Πέρα από τις περιπτώσεις… αεροδρομίου που έχουν προταθεί (βλ. Ντιαρά, Γκάγκο, Ένχελαρ) η συζήτηση περιστρέφεται εδώ και καιρό γύρω από τον Κάρλος Σάντσες. Στον Πειραιά ωστόσο σε κάθε ευκαιρία επισημαίνουν πως πρώτα θα επιστρέψει η ομάδα από το Έρμελο και έπειτα θα κριθεί σε ποια ή ποιες μεταγραφές πρέπει να προχωρήσουν.


Έτσι, λοιπόν, πριν το ματς με την Γουέστ Μπρομ στις 4 Αυγούστου στο «Καραϊσκάκη», όπως έχει χιλιοειπωθεί, κανείς δεν πρόκειται να έρθει. Ούτε ο ποδοσφαιριστής της Βαλανσιέν, ούτε ο Θαπατέρ της Σαραγόσα που ακούγεται δυνατά τις τελευταίες ημέρες, ούτε κανείς άλλος. Εξηγούν ότι στα δυνατά που ακολουθούν θα φανεί που χρειάζεται εξτρά κίνηση, ενώ εκτιμούν ότι μέχρι τότε όλο και κάτι καλό θα προκύψει.


Τι θα μπορούσε να αλλάξει τα πλάνα των ιθυνόντων του Ολυμπιακού; Ενδεχόμενη πώληση με την καμπάνα να «χτυπά» για τον Βασίλη Τοροσίδη. Η Στόουκ όπως έχει μεταφερθεί στο Λιμάνι ετοιμάζει πρόταση, ωστόσο ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη κίνηση. Για να έχει πάντως αντίκρισμα η πρόταση των Άγγλων (αν και εφόσον γίνει) θα πρέπει να πλησιάζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: sport-fm.gr  

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement