http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Νίκος Παπανδρέου... "Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας" !

Επίθεση σε «αντιμνημονιακούς βουλευτές με μικροκομματικούς σκοπούς» εξαπολύει μέσα από άρθρο του ο αδερφός του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου, προσθέτοντας πως «οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας».

Όπως διαβάζουμε στην «Real News», το άρθρο φιλοξενείται στην «Οικονομική Επιθεώρηση» όπου ο κ. Παπανδρέου υποστηρίζει πως όσοι διαμαρτύρονται ζουν με τα χρήματα των δανειστών και «φωτογραφίζει» την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικές επιδιώξεις.

«Και σήμερα, φυσικά, όλοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας... χωρίς να το πολυλένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλοντάς την. Και έρχονται τώρα που νομίζουν ότι αν “διώξουμε τους ξένους” ή αν “απορρίψουμε το Μνημόνιο”, ξαφνικά θα λύσουμε ως δια μαγείας το πρόβλημά μας και τα πράγματα θα γυρίσουν στο όπως ήταν τότε», γράφει μεταξύ άλλων ο αδερφός του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως για το έλλειμμα της χώρας ας δεν ευθύνεται μόνο η διαφθορά στο Δημόσιο, αλλά και ο τρόπος που ζούσαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στα κόμματα ότι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Επίσης, ο κ. Παπανδρέου βάζει στο στόχαστρο δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «λαοπλάνους στα μίντια των οκτώ».

«Ναι, έχουμε τεράστιο έλλειμμα. Πληρώνουμε για την ζωή που κάναμε ως έθνος μέχρι τώρα», καταλήγει το άρθρο.
πηγή: star.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement