http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Ψήφο για τη δημιουργία αντιμνημονιακής προοδευτικής κυβέρνησης ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από την Θεσσαλονίκη


Ψήφο για τη δημιουργία μίας αντιμνημονιακής προοδευτικής κυβέρνησης με πυρήνα το ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας,
μιλώντας στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για εκβιασμό και τρομοκρατικά διλήμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας το δημοσίευμα της FTD το χαρακτήρισε «κατάπτυστο». «Παρενέβησαν ξεκάθαρα τ’ αφεντικά τους στην εκλογική διαδικασία ... Φοβήθηκε η κυρία Μέρκελ την απόφαση του ελληνικού λαού ... Έλεος πια, κυρία Μέρκελ, αφού δεν τα καταφέρνουν οι ίδιοι, αποσύρετε τις μαριονέτες σας από εδώ και κατεβείτε εσείς στις εκλογές στην Ελλάδα», τόνισε.

«Μεγαλύτερη απειλή είναι η συνέχιση του Μνημονίου» είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα σημειώνοντας πως «στους παλιότερους, θα θύμισε τις προκηρύξεις των Γερμανών που ήταν γραμμένες και στα ελληνικά» είπε χαρακτηριστικά ο Αλ.Τσίπρας.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για τη Δημοκρατία και για το λαό, από τη φιλοδοξία της ΝΔ να ξανακυβερνήσει αυτόν τον τόπο», δήλωσε. «Θέλουμε έναν ασταθή, ανασφαλή και παραπαίοντα Πρωθυπουργό, που αλλάζει συνέχεια άποψη για το κρισιμότερο ζήτημα του ελληνικού λαού, για το Μνημόνιο;», διερωτήθηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη επειδή θα εφαρμόσει το αποτυχημένο μνημόνιο, που με τη δεδομένη, νέα αποτυχία του, θα κάνει τη δραχμή πραγματικότητα», ανέφερε και σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».

«Στέλνουμε μήνυμα στους απανταχού κερδοσκόπους, τη Δευτέρα, μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement