Σάββατο

Απατημένη χήρα αποζημιώθηκε με 5.000.000 δολάρια


epidermida-krio
Μία απατημένη χήρα αποζημιώθηκε με το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων όταν ένα δικαστήριο στις ΗΠΑ την δικαίωσε για την αποζημίωση που ζητούσε από γιατρό για τον θάνατο του μόλις 31 ετών συζύγου της

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το ... παράξενο.

Αλλά η ιστορία δεν είναι και τόσο απλή.

Ο 31χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής του με δύο γυναίκες. Συμφώνησε με μία γυναίκα και μία φίλη της, καμία από τις οποίες δεν ήταν η σύζυγός του, να συνευρεθούν ερωτικά.

Μία εβδομάδα πριν, ο ίδιος είχε επισκεφτεί το Καρδιολογικό Κέντρο της περιοχής του, παραπονούμενος για έντονους πόνους στο στήθος και το χέρι. Οι γιατροί του είπαν, να πάει για νέες εξετάσεις μετά από λίγες ημέρες. Δεν του είπαν όμως, ότι δεν έπρεπε να κάνει την παραμικρή σωματική άσκηση, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής πράξης.

Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο “πάτησαν” και οι δικηγόροι της οικογένειας του 31χρονου, που ενήγαγαν τους γιατρούς στο δικαστήριο ζητώντας αποζημίωση. Και το δικαστήριο που αρχικά εκτίμησε την “αμέλεια” των γιατρών σε 5.000.000 δολάρια, μείωσε το ποσό στα τρία εκατομμύρια δολάρια τελικά, για να ακολουθήσει έφεση από την οικογένεια, που ακόμη δεν έχει εκδικαστεί.

madata.gr
Share:

Advertisement