Παρασκευή

Σε μεγάλη κρίση η ΕΛ.ΑΣ....Με μπουκαλάκια νερού και κυπελλάκια από καφέδες οι μετρήσεις της τροχαίας

Φωτογραφία για Με καφέδες και νερά βάζουν... σημάδια στην Τροχαία!Περικοπές και στην Αστυνομία. Το δυστύχημα στο ρέμα Χελιδονούς αναδεικνύει τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ Όπως βλέπετε από την φωτογραφία,
αστυνομικοί της Τροχαίας Κηφισιάς που... ερευνούν το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 10χρονου αγοριού, αντί να έχουν τα κατάλληλα σήματα (φωτοσταθερά δηλαδή διάφορα αντικείμενα) που τοποθετούνται στο οδόστρωμα, χρησιμοποιούν μπουκάλια νερού, κυπελλάκια από καφέδες ακόμη και αναψυκτικά για να συλλέξουν στοιχεία για την διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας προσπαθούν με κάθε μέσο να κάνουν τη δουλειά τους και να διαλευκάνουν την υπόθεση αλλά οι περικοπές δεν τους… αφήνουν. Έτσι, επιστρατεύουν ακόμη και αυτά τα αντικείμενα που είναι δεδομένο ότι θα τα πάρει ο... αέρας για να διαλευκάνουν τις υποθέσεις.

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, τα συγκεκριμένα αντικείμενα τα έπαιρναν ακόμη και από το… δρόμο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία. Το πιο περίεργο της υπόθεσης; Έτρεχαν να τα πιάσουν και να τα ξανατοποθετήσουν στη θέση τους μόλις τα έπαιρνε ο αέρας.

Εκτός αυτού, το περιπολικό που έφτασε στο σημείο κάποια στιγμή δεν έπαιρνε μπροστά με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να το αφήσουν να… τσουλήσει στην κατηφόρα.

Φωτογραφία για Με καφέδες και νερά βάζουν... σημάδια στην Τροχαία!nonews-news.blogspot.gr
Share:

Advertisement