http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Αυτός ο δήθεν μαγικός αριθμός φαίνεται να αναδύεται ξανά και ξανά στα πιο σημαντικά και ταραχώδη γεγονότα της ιστορίας, από τους βιβλικούς χρόνους μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
Υπάρχει πραγματικά κάτι για το 33 ή είναι απλώς ένας αριθμός όπως και κάθε άλλος; Ας κάνουμε μια βουτιά στην τρύπα του κουνελιού για να διερευνήσουμε την πιθανή σημασία του αριθμού 33 σε σχέση με τις μυστικές κοινωνίες, τα UFO, τους θανάτους, και την καταστροφή της Disneyland...

Στο βιβλίο της Elizabeth van Buren Το μυστικό των Illumintati, έγραψε ότι:

"... Στην Πνευματική Αριθμολογία, οι αριθμοί 11, 22, και 33 είναι οι τρεις« Κύριοι αριθμοί », ο υψηλότερος είναι το 33 ... Ο υψηλότερος από τους αριθμούς ήταν η ηλικία του κυρίου. η Έναρξη θανάτου του (Ιησού), την ανάσταση, και την ανάληψή του , δίνοντας πιο απόκρυφους τόνους. Το '33 'συμβολίζει τον υψηλότερα πνευματικό συνειδητό τον εφικτό από τον άνθρωπο.»

Έτσι, σε ορισμένους κύκλους, τουλάχιστον, ο αριθμός 33 έχει εσωτερική σημασία.

Στον Ελευθεροτεκτονισμό, η άρχουσα τάξη είναι οι 33 βαθμοί της σκωτσέζικης ιεροτελεστίας. Η σκωτσέζικη ιεροτελεστία μέσα στον τεκτονισμό καθιερώθηκε το 1801 με το σχηματισμό του ανώτατου Συμβουλίου στο Τσάρλεστον, νότια Καρολίνα. Ίσως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι το Τσάρλεστον ήταν ο τόπος γεννήσεως της σκωτσέζικης ιεροτελεστίας που βρίσκεται ακριβώς 15 μίλια νότια του 33ου παραλλήλου.

Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, είναι επίσης οι πρώτοι πυροβολισμοί του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου, όταν έβαλαν φωτιά οι ευέλπιδες της στρατιωτικής σχολής ακροπόλεων του Τσάρλεστον επάνω σε ένα ομοσπονδιακό σκάφος, το αστέρι της δύσης, καθώς έπλεε στο λιμάνι του Τσάρλεστον. Όπως θα δούμε σύντομα πολλά κεντρικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας έχουν εμφανιστεί κατά μήκος του 33ου παραλλήλου.

Μια άλλη οργάνωση - μυστική κοινωνία με εωσφορικές συνδέσεις με τους Illuminati, αν και για άλλους είναι απλώς ένα ανάρμοστο παγκόσμιο σώμα που στερείται οποιαδήποτε πραγματική δύναμη ή επιρροή- Στα Ηνωμένα Έθνη - μπορεί κι εκεί να βρεθεί επίσης η σημασία του αριθμού 33. Ρίξτε μια ματιά στη σημαία του ΟΗΕ και θα δείτε έναν κόσμο διαιρεμένο κόσμο σε 33 τμήματα, που περιβάλλεται από κλάδους ελιάς.Σύμπτωση, ή υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα;

Ο θάνατος και η καταστροφή

Τώρα, πάμε πίσω στον 33ο παράλληλο και το κεντρικό ρόλο που έχει παίξει σε πολλά μεγάλα γεγονότα της σύγχρονης εποχής.

Εκτός από τον αιματηρό αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο τον Ιανουάριο του 1861, ο 33ος παράλληλος έπαιξε επίσης τον οικοδεσπότη στο θάνατο του Προέδρου των ΗΠΑ Franklin D. Roosevelt ο οποίος πέθανε ξαφνικά στις 12 Απριλίου 1945 από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από παράπονα που είχε για ενα τεράστιο πονοκέφαλο». Πέθανε στο σπίτι του, που ονομάστηκε "Little White House, στο Warm Springs της Γεωργίας, κοντά στο 33ο παράλληλο. Μετά από το θάνατο του Roosevelt, Harry S. Truman, ένας τέκτονας 33 βαθμού, έγινε ο 33ος Πρόεδρος των Η. Π. Α.

Στο τέλος των εχθροπραξιών με τη Γερμανία το 1945, η Λειτουργία του συνδετήρα ενισχύεται για να καθαρίσει το ναζιστικό παρελθόν μπροστά από τους κορυφαίους επιστήμονες πυραύλων της Γερμανίας, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους για τις ΗΠΑ. Πολλοί από αυτούς τους προηγούμενους ναζιστικούς επιστήμονες κατέληξαν στις άσπρες άμμους β-2 το σημείο εκτόξευσης, ή, όπως ήταν γνωστό, Launch Complex 33. Και πάλι, δεν βρίσκεται μακριά από τον 33ο παράλληλο.

Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων περιγράφει τη Launch Complex 33 ως: "συνδεδεμένη στενά με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ δοκιμή του γερμανικού πυραύλου β-2, την προέλευση του αμερικανικού προγράμματος πυραύλων, και την ηγεσία του Δρ Werner von Braun…»

Η πρώτη ατομική έκρηξη (που γνωρίζουμε τουλάχιστον) συνέβη στις 16 Ιουλίου 1945 στο χώρο δοκιμών κοντά στο Alamogordo, Νέο Μεξικό. Η θέση Trinity βρίσκεται επίσης στο 33ο παράλληλο. Τον επόμενο μήνα, ατομικά όπλα εξάλειψαν τις πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Ο 33ος αμερικανικός Πρόεδρος στόχευσε σε αυτές τις δύο ιαπωνικές πόλεις με βάση ότι και οι δύο καβάλησαν τον 33ο παράλληλο;

Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy δολοφονήθηκε στο Dealey Plaza στο Ντάλας του Τέξας κοντά στο 33ο Παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου (11.22). Και στη συνέχεια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 6 Ιουνίου 1968, ο νεώτερος αδελφός του JFK, ο γερουσιαστής Robert F. Kennedy, δολοφονήθηκε στο ξενοδοχείο Ambassador του Λος Άντζελες, περίπου 1.245 μίλια ανατολικά κατά μήκος του 33ου παραλλήλου από όπου ο αδελφός του δολοφονήθηκε.

Γνώση UFO και ο 33ος παράλληλος:

Το γεγονός που παραμένει σήμερα συνώνυμο με τα UFO και την εξωγήινη γνώση, τη φημολογημένη συντριβή του 1947 και την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους στο Roswell στο Νέο Μεξικό συνέβη, το μαντέψατε;.... στον 33ο παράλληλο.Ένα άλλο σημαντικό γεγονός UFO που μοιράζεται περισσότερους από έναν παράλληλο με το Roswell είναι Τα φώτα Φοίνιξ (μερικές φορές ονομάζονται και "Φώτα πάνω από το Φοίνιξ") ήταν μια σειρά από ευρέως εμφανιζόμενα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στον ουρανό πάνω από τις πολιτείες της Αριζόνα, Νεβάδα και τη μεξικανική πολιτεία της Σονόρα στις 13 Μαρτίου 1997.

Τα φώτα του Φοίνιξ αναφέρθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους στον ουρανό πάνω από την πόλη, αυτό εμφανίζεται να είναι δύο χωριστά γεγονότα UFO. Το πρώτο κύμα των παρατηρήσεων που αναφέρθηκαν, ήταν γενικά ένα τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα που πετούσε σιγά-σιγά πάνω από την πόλη. Το δεύτερο κύμα, που συμβαίνει γύρω στις 10μμ, είναι μια σειρά από φώτα που φάνηκαν να αιωρούνται, και συνελήφθει ευρέως απο φωτογραφικές μηχανές και βίντεο. Όμως, με βάση αυτή τη δεύτερη παρατήρηση απο τα φώτα του Φοίνιξ, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι οι μάρτυρες που τα ανέφεραν ως ΑΤΙΑ στο Φοίνιξ εκείνο το βράδυ, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από φωτοβολίδες που έπεσαν από εκπαιδευτική πτήση στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας Luke.

Όπως το Roswell, και το Φοίνιξ βρίσκεται επίσης κατά μήκος του 33ου παραλλήλου. Οπως και στην περίπτωση του Roswell, φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενορχηστρωμένο επίπεδο που εμπλέκονται στρατιωτικά και κυβερνητικά τεχνάσματα.

Και η Disneyland:

Και, τέλος, στην Disneyland. Ναι, η ευτυχέστερη θέση στη γη βρίσκεται επίσης κατά μήκος του 33ου παραλλήλου. Κάποιοι, όπως ο ερευνητής και συγγραφέας Walter Μπόσλι, συγγραφέας του γεωγραφικού πλάτους 33: Το κλειδί για το βασίλειο,υποστηρίζει ότι η περιοχή επιλέχθηκε από τον Harrison (έπειτα του ερευνητικού κέντρου του Στάνφορντ) που εν μέρει οφείλεται τουλάχιστον στην εγγύτητά του στον 33ο παράλληλο και ότι το διάσημο καρουσέλ της Disneyland χτίστηκε στο ακριβές σημείο όπου δύο ισχυρές γραμμές ley τέμνονται - μία από τις οποίες εκτείνεται κατά μήκος του 33ου παραλλήλου.

Στη συνέχεια υπάρχει το Club 33, το αποκλειστικό ιδιωτικό κλαμπ, και το μόνο μέρος στην Disneyland, όπου μπορείτε να παραγγείλετε ένα σκληρό ποτό. Μερικοί λένε ότι αφ' ενός ο σύλλογος πήρε το όνομά του από τους αρχικούς 33 εταιρικούς χορηγούς της Disneyland, αλλά αφ' ετέρου…

Λοιπόν, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα με τον αριθμό 33; Είναι μια υποτιθέμενη σημασία μόνο για εμάς τους ανθρώπους;

Ή, είναι οι λεγόμενες «δυνάμεις που είναι ενορχηστρωτές στα γεγονότα όπου συμπίπτουν με ορισμένους αριθμούς που θεωρούνται στους κύκλους του εσωτερισμού να είναι ισχυροί, δυνατοί, ή ακόμη και μαγικοί;

loutrakiblog.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement