http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Καλώς μας ήρθες άνοιξη - Δείτε την πρόγνωση του καιρού για κάθε πόλη ξεχωριστά


spring_wallpaper.jpg
Χειμώνας Τέλος...
Ήρθε για τα καλά απ' ότι φαίνετε η άνοιξη, και ήρθε για να μείνει αφού κάθε μέρα είναι πιο ηλιόλουστη από την προηγούμενη,
με τη θερμοκρασία πλέον να φτάνει ακόμη και τους 23 βαθμούς

Για την Αττική ο καιρός προβλέπετε αίθριος με την άνοιξη να κάνει ποδαρικό. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα ξεκινάει  από τους 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος και ανοιξιάτικος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις προς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στη πόλη το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 3 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Άίθριος o καιρός και στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο με πιθανότητα νεφώσεων το απόγευμα. Ο άνεμοι θα είναι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement