http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

«Από τους 700 που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας μόνο οι 40 είναι πραγματικά τυφλοί»


Απίστευτες καταγγελίες από το Δήμαρχο Ζακύνθου Στ. Μποζίκη

Εκατοντάδες τυφλοί «μαϊμού» στη Ζάκυνθο36.000 δικαιούχοι επιδομάτων δεν εμφανίστηκαν ποτέ για την απογραφή


Ίσως κάποιοι δεν είχαν τη δυνατότητα, όμως όλα δείχνουν ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι που δεν είχαν κανένα δικαίωμα, κοινός έπαιρναν επιδόματα-μαϊμούδες “φεσώνοντας” το κράτος περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ!

Ο πρώτος έλεγχος, γιατί θα υπάρξει και δεύτερος, ήταν αρκετός για να δουν το φως απίθανα περιστατικά.

Στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε ταξιτζής δικαιούχος επιδόματος τυφλότητας, ενώ σε ένα ΚΕΠ άλλος... τυφλός έκανε υποδείξεις στους υπαλλήλους της υπηρεσίας για το πως συμπληρώνεται η αίτηση απογραφής!
Η ''επιδημία'' τυφλότητας είχε χτυπήσει και έναν ηλικιωμένο δημοσιογράφο ο οποίος όμως είχε αποποιηθεί το επίδομα και το είχε μεταβιβάσει σε άλλον. Διαδικασία που φυσικά δεν προβλέπεται!
17.000 ευρώ είχε εισπράξει μια γυναίκα συνεχίζοντας να παίρνει το επίδομα τυφλότητας μετά το θάνατο της μητέρας της και απλά πήγε και δήλωσε ότι ξέχασε να δηλώσει το θάνατό της!
Ρεκόρ επιδομάτων έσπασαν άλλες δύο γυναίκες που λάμβαναν 17 και 9 προνοιακά επιδόματα η κάθε μία!

Ουσιαστικά επί δεκαετίες υπήρχε μια ολόκληρη φάμπρικα επιδομάτων με πρωταγωνιστές γιατρούς που με το αζημίωτο έγραφαν βεβαιώσεις για να εισπράττονται επιδόματα από όποιον ήθελε!
Εντοπίστηκε πνευμονολόγος που έδινε βεβαιώσεις για νοητική στέρηση ατόμων, γυναικολόγος που πιστοποίησε άσθμα σε άνδρα και ένας ακόμη που έδωσε πιστοποιητικό κατάθλιψης!

«Από τους 700 που έπαιρναν επίδομα τυφλότητας μόνο οι 40 είναι πραγματικά τυφλοί» είπε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στ. Μποζίκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία τονίζοντας ότι ο γιατρός που έβγαζε τα επιδόματα είναι ακόμη στη θέση του και κατήγγειλε το απίστευτο μπάχαλο.



patrastimes.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement