http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Άστατος με χαμηλές θερμοκρασίες ο καιρός την Κυριακή της Αποκριάς αλλά και την Καθαρά Δευτέρα - Δείτε την πρόγνωση του καιρού για κάθε πόλη ξεχωριστά


Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται περιμένουμε τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώνουν
και θα σημειωθούν λίγες βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι ιδιαίτερα στα δυτικά αλλά και στα βόρεια, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν προς το βράδυ στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας. 
Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια περίπου ένταση. 
Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -6 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 1 έως 17 βαθμούς και στα νησιά από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου. 


Την Καθαρά Δευτέρα οι χαρταετοί θα σηκωθούν στο βόρειο τμήμα της χώρας όπου οι βροχές θα είναι σχεδόν μηδαμινές, ενώ στα ανατολικά και τα νότια θα είναι λίγο δύσκολο.
Συννεφιές και τοπικές βροχές για την Καθαρά Δευτέρα κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα ενώ λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ  και το απόγευμα θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 4 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 έως 15 βαθμούς.  
Οι ταξιδιώτες του 3ήμερου της Αποκριάς που την ημέρα της Καθαρά Δευτέρας θα θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο καλό θα είναι να ενημερώνονται από τα κατά τόπους Λιμεναρχεία

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement