http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Ορέστης Καρνέζης - Όταν ένα μικρό παιδί δικαιούται να έχει όνειρα !


Ο διεθνής, πλέον αν και ακόμα δεν αγωνίστηκε, γκολκίπερ του «τριφυλλιού», βρέθηκε στο κεντρικό κατάστημα της «GreenTeam» μαζί με τους Αντώνη Πετρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο,
για να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους της ομάδας τους.

Ο νεαρός Ορέστης Καρνέζης ήταν το κεντρικό πρόσωπο λόγω και της κλήσης του στην Εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, κάνοντας λόγο για επιβράβευση των κόπων του. «Είμαι πολύ χαρούμενος και θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω ακόμη περισσότερα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και αποτελεί επιβράβευση για τη δουλειά όλων των προηγούμενων ετών» είπε αρχικά ο Έλληνας πορτιέρο, για να συμπληρώσει πως:

«Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Θέλω να είμαι υγιής, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πάρουμε το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα έρχονται ένα – ένα».

Κληθείς να σχολιάσει την αναστολή του πρωταθλήματος για το τρέχον διήμερο, ισχυρίστηκε ότι: «Η διακοπή θα βοηθήσει ορισμένους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να δουλέψουν περισσότερο και να επιστρέψουν στη δράση», ενώ για το ζόρικο σερί αγώνων των «πράσινων» με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΟΦΗ, είπε: «Είναι δύσκολα τα ματς, αλλά κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement