http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Οι πολιτικοί «ηγέτες» στην Ελλάδα είναι διευθυντικά στελέχη ξένων καρτέλ

Ο ελληνικός λαός έχει πολλές –ιδιαιτερότητες-, θετικές και αρνητικές. Στις θετικές του ιδιαιτερότητες ανήκει η μεγάλη υπομονή, το σχεδόν αλάθητο ένστικτό του και η μεγάλη ψυχική του δύναμη.
Όμως μέσα στην μεγαλοσύνη του διακατέχεται από αυτοκαταστροφικά συναισθήματα όπως: Είναι ευκολόπιστος, γι’ αυτό και τον προδίδουν τόσο εύκολα.

Ξεχνάει σύντομα τα άσχημα. Δείγμα ανωτερότητας, αλλά και ελπίδας πως…. «θα φτιάξουν τα πράγματα». Και όταν τα πράγματα χειροτερεύουν ο ελληνικός λαός αρνείται να δεχθεί πως έκανε λάθος επιλογές, γιατί τον έχουν μάθει να ΦΟΒΑΤΑΙ να κρίνει τις λαθεμένες επιλογές του.

Στο «μεσοδιάστημα» αυτό η ψυχή φορτίζεται, καταπιέζεται, συνθλίβεται, αλλά πρέπει να βγάλει όλα τούτα προς τα έξω και τα βγάζει. Διακατέχεται από μία παροιμιώδη ΑΡΝΗΣΗ. Αρνείται πως έκανε λάθος επιλογές και υποστηρίζει ανυποχώρητα τις θέσεις εκείνες που τον έκαναν να αρνείται με παιδικό πείσμα.

Η «συγγνωστή» αυτή άρνηση, είναι το αποτέλεσμα της πίκρας και του φόβου.

Όλα τα παραπάνω τα εκμεταλλεύονται με μαστοριά οι πολιτικοί «ηγέτες» του, οι σταλμένοι αντιπρόσωποι του τάδε ή του δείνα ΚΑΡΤΕΛ. Οι πολιτικοί «ηγέτες» στην Ελλάδα είναι διευθυντικά στελέχη ξένων καρτέλ.

Φοράνε τον πολιτικό μανδύα, όπως η χήρα το μαύρο πέπλο, φόρεμα και πουλάνε την ξένη πραμάτεια.
Γι’ αυτό άλλωστε διορίστηκαν….
Έτσι κάποια στιγμή θα πρέπει, είναι απαραίτητο να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ σκληρά, πάρα πολύ ΣΚΛΗΡΑ και απάνθρωπα… αυτό τους πρέπει και αυτό θα ΛΑΒΟΥΝ λίαν συντώμως ….

attikanea.blogspot.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement