Παρασκευή

Ο άνθρωπος με το σώμα λάστιχο...


To πιο ελαστικό και χαλαρό δέρμα στον κόσμο! 

Το δέρμα του είναι τόσο χαλαρό και ελαστικό που μπορεί να κάνει την κοιλιά του να μοιάζει σαν τραπέζι και να καλύψει το στόμα του με το δέρμα του λαιμού του.
Ο λόγος για τον κ. “Stretch” ή αλλιώς Γκάρι Τέρνερ, που έχει το πιο ελαστικό και χαλαρό δέρμα στον κόσμο, εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής διαταραχής που ονομάζεται Ehlers-Danlos και η οποία έχει “αποδυναμώσει” εντελώς την επιδερμίδα του.
Το δέρμα του 41χρονου είναι “πολλαπλών χρήσεων”, όπως λέει ο ίδιος χαριτολογώντας, είτε θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει την κοιλιά του σαν τραπέζι ή το μπράτσο του ως ράφι… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
“Τα δικά σας δερματικά κύτταρα κάτω από ένα μικροσκόπιο είναι ωραία και στρογγυλά και ταιριάζουν μεταξύ τους σε πολλά σημεία. Τα δικά μου, όμως, είναι ακανόνιστα και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους με τίποτα. Επιπλέον, το δέρμα μου είναι δύο φορές πιο λεπτό από ό,τι το κανονικό”, λέει ο Γκάρι και συμπληρώνει:
“Στην πραγματικότητα είμαι σαν ένα… κακο-υφασμένο καλάθι και το ανακάλυψα αυτό από την ηλικία των πέντε ετών, όταν οι φίλοι μου μού τραβούσαν το δέρμα και γελούσαν. Τότε κατάλαβα ότι είχα κάτι παράξενο!”.
To πιο ελαστικό και χαλαρό δέρμα στον κόσμο!

slap.gr
Share:

Advertisement