http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Βενιζέλος - ''Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία'' - (Μάλλον ξέχασε πιος φταίει γι'αυτό)


Ο άνθρωπος που αθώωσε τον Άκη στην εξεταστική - Ο άνθρωπος που είναι συνυπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση της χώρας...αφού υπόγραψε τα μνημόνια...τώρα θέλει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στις εκλογές   


Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις εκλογές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης
Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία.
Η αυτοδυναμία όπως την αντιλαμβάνεται η ΝΔ προσκρούσει στην κοινή λογική, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην σύσκεψη που είχε στην Ιπποκράτους με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος στις πέντε περιφέρειες της Αττικής.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι τον Ιούνιο η χώρα πρέπει να αποφασίσει τα δημοσιονομικά μέτρα, ύψους 11 δισεκατομμυρίων ευρώ, έως το 2014 προσθέτοντας ότι στην χθεσινή του τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, συζήτησαν για ένα δίχτυ προστασίας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε ότι αν γίνουν αυτά που λέμε, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν θα χρειαστούν άλλες οριζόντιες περικοπές, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι απαιτείται πολιτική και δημοσιονομική σταθερότητα και άλλο κοινωνικό κλίμα και αυτό θα γίνει μόνο αν το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα και αν ο πρόεδρός του είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι στις 6 Μαΐου κρίνονται τα πάντα, «αν ο τόπος θα έχει κυβέρνηση», πρόσθεσε ότι έχουμε διανύσει το συντριπτικά μεγάλο κομμάτι της διαδρομής και υπογράμμισε ότι πρέπει να πούμε τι ακριβώς θα συμβεί σε είκοσι μέρες.

newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement