http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Πιλότος εγκλωβίστηκε στην τουαλέτα εν ώρα πτήσης

Airways Airbus A380
Ένα περίεργο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης 6132 της Delta από το Ασβιλ με προορισμό τη Νέα Υόρκη,
με τον πιλότο του αεροσκάφους να κλειδώνεται στην τουαλέτα του αεροσκάφους και να εγκλωβίζεται εκεί.

Ο πιλότος είχε προηγουμένως ενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο πριν πάει στην τουαλέτα. Όταν συνειδητοποίησε το πρόβλημα, ειδοποίησε για το συμβάν έναν επιβάτη που βρισκόταν κοντά στην πόρτα και του ζήτησε να ενημερώσει σχετικά τον συγκυβερνήτη του σκάφους.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο επιβάτης ο οποίος προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση μπήκε στο πιλοτήριο και ενημέρωσε τον συγκυβερνήτη. Η βαριά και ξενική προφορά του όμως ανησύχησε πολύ τον συγκυβερνήτη, ο οποίος δεν πίστεψε την ιστορία που άκουγε και φοβήθηκε για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

Αμέσως ο συγκυβερνήτης επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου La Guardia της Νέας Υόρκης και ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση υπό τον φόβο τρομοκρατικής ενέργειας.

Λίγο πριν την προσγείωση ο πιλότος κατάφερε να βγει από την τουαλέτα και να καθησυχάσει τους συναδέλφους του. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αμερικανικό αεροδρόμιο, εξήγησαν την κατάσταση στο κλιμάκιο του FBI που είχε σπεύσει επί τόπου και αφού διαπίστωσαν ότι όλοι οι επιβάτες ήταν υγιείς, σήμαναν και το τέλος του «συναγερμού.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement