http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Α. Παπαρήγα - Ζήτησε για άλλη μία φορά εκλογές στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος

"Να συναντηθούμε στην κάλπη με ένα στόχο, να αποδυναμωθούν δραστικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ", είπε η κ. Παπαρήγα
και πρόσθεσε ότι "για να πάρει εκδίκηση ο εργαζόμενος για όλα όσα υποφέρει μια επιλογή έχει, να δώσει στην κάλπη δύναμη στο ΚΚΕ, ώστε την άλλη μέρα η δύναμη του ΚΚΕ να τροφοδοτήσει την αντεπίθεση του κινήματος, της λαϊκής συμμαχίας".


Μεγάλο μέρος της ομιλίας της, η κ. Παπαρήγα το αφιέρωσε στις τελευταίες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ενώ μακρά ήταν η αναφορά της στην επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν η κυβέρνηση θα υφαρπάξει ψήφο εμπιστοσύνης, αν θα δρομολογηθεί είτε με πτώση της κυβέρνησης είτε χωρίς πτώση της μια νέα κυβέρνηση της λεγόμενης εθνικής σωτηρίας που θα δράσει για 4-5 μήνες ίσως και περισσότερο με στόχο: να ψηφιστεί στην βουλή η, επικίνδυνη για το λαό, αποκαλούμενη δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε στη σύνοδο 26-27 Οκτωβρίου, να ψηφιστεί ένα νέο Μνημόνιο απίστευτα χειρότερο από το προηγούμενο, να ψηφίσει τον πιο αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό που γνωρίσαμε. Όλα αυτά για να εισπραχθεί η 6η δόση που στο συντριπτικά μεγάλο μέρος της θα επιστρέψει με τον ένα ή άλλο τρόπο στους επιχειρηματικούς ομίλους, στο κεφάλαιο.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement