http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Τελειώνει το λάδι στο καντήλι του Χιμένεθ

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.


Η νέα ήττα (1-2) απ' τη Στουρμ Γκρατς -και τα νέα λάθη που καταλογίζονται γι' αυτή στον Ανδαλουσιανό- έχουν οδηγήσει τη διοίκηση πολύ κοντά στην απόφαση να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Σε εξέλιξη Δ.Σ, το οποίο δεν αποκλείεται να στείλει την «Ένωση» με άλλον προπονητή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Δεν είναι μόνο τα άσχημα αποτελέσματα που καθορίζουν τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις που συνοδεύονται και από… αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του Ισπανού -Τόσο στην επιλογή της ενδεκάδας, όσο και στη διαχείριση των αγώνων. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της Στουρμ, Φράνκο Φόντα: «Με βοήθησε η αλλαγή του Λεονάρντο»…

Έτσι, μετά από ούτε ένα χρόνο στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Μανόλο ετοιμάζεται να κουνήσει μαντίλι. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί το εμπόδιο της αποζημίωσης που θα πρέπει να του καταβληθεί σε περίπτωση απόλυσης -αλλά και των οφειλομένων που ήδη υπάρχουν σ' εκείνον από την «Ένωση».

Όλα αυτά, λοιπόν, αποτελούν το βασικό αντικείμενο συζήτησης του Δ.Σ. που βρίσκεται σε εξέλιξη (με τη συμμετοχή των Αδαμίδη, Καψή, Καπετανάκη, Κοσμάτου, Γκρέταρσον, Κασνακίδη) και το οποίο θεωρείται βέβαιο πως θα καταλήξει σε λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό, εφόσον βρεθεί συμβιβαστική λύση για το περίπου 1 εκατ. ευρώ -που υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί σε μια τέτοια περίπτωση.

Αν κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί, δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να παραμείνει μέχρι νεωτέρας στον πάγκο -άποψη που επίσης υπάρχει στις συζητήσεις των μελών της διοίκησης και αντιτίθεται σ' εκείνη που λέει ότι η ομάδα θα πρέπει, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κιόλας, να πάει με καινούργιο προπονητή.

Την ίδια ώρα, στο τραπέζι έχουν πέσει και τα πρώτα ονόματα αντικαταστατών -με διαφορετικές πιθανότητες το καθένα και απαραίτητη προϋπόθεση, όπως προαναφέρθηκε, τη λιγότερο οδυνηρή (οικονομικά) αποδέσμευση του νυν προπονητή. Απ' τους πρώτους που συζητήθηκαν, λοιπόν (όπως συνέβη τόσο στην αποχώρηση Δώνη, όσο και σ' εκείνη του Μπάγεβιτς) ήταν ο Νίκος Κωστένογλου, με βασικό πλεονέκτημα της γνώση της ομάδας -και βασικότερο το μικρό κασέ του.

Η πρώτη φημολογία, δε, συμπεριλαμβάνει και τις περιπτώσεις των Άγγελου Αναστασιάδη και Ιβάν Γιοβάνοβιτς -μ' εκείνη του Σέρβου να έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί (χωρίς ενθαρρυντικά αποτελέσματα).

sport-fm.gr  
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement