http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Η «Νέα Ελλάδα» καταγγέλλει παραπολιτικά κυκλώματα !

Η «Νέα Ελλάδα» δεν έχει καμία σχέση με όσα αναγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Είμαστε αναγκασμένοι να καταστήσουμε σαφές με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η «Νέα Ελλάδα» δεν είναι ένα κόμμα που πρόκειται να «γεννηθεί» από διάφορες παραφυάδες του παρελθόντος.

Η «Νέα Ελλάδα» υπάρχει ως κόμμα, έχει κάνει την ιδρυτική της συνάντηση, έχει καταθέσει την ιδρυτική της διακήρυξη, έχει προ καιρού καταγραφεί ως κόμμα και ως εκ τούτου κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμπλέκει την πολιτική κίνηση «Νέα Ελλάδα» με οποιαδήποτε πολιτικά παίγνια που προσπαθούν να δημιουργήσουν λανθάνουσες εντυπώσεις ή επιχειρούν να σφυγμομετρήσουν τις τάσεις των Ελλήνων πολιτών δημιουργώντας τεχνηέντως «ειδήσεις» που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.


Καταγγέλλουμε τις πρακτικές, τις τακτικές και τους όποιους σχεδιασμούς θέλουν να εμπλέξουν τη «Νέα Ελλάδα» σε μία ατμόσφαιρα πολιτικών ...συνδιαλλαγών στις οποίες κανένα στέλεχός της δεν λαμβάνει μέρος. Είναι γεγονός πως ως κόμμα βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ενεργούς αντιμνημονιακούς πολιτικούς οι οποίοι είδαν θετικά την κίνηση των πολιτών – μελών της «Νέας Ελλάδας». Είναι γεγονός πως η ανταπόκριση Ελλήνων πολιτών από όλη τη χώρα, είναι ιδιαιτέρως θετική στο εγχείρημά μας να τοποθετηθούμε ως απλοί πολίτες, με σαφέστατες θέσεις και Ελληνικές προτάσεις στην κρίση που περνάει η βαρέως ασθενούσα πολιτική σκηνή της πατρίδας. Αυτή την ροπή των Ελλήνων προς τη «Νέα Ελλάδα», δεν θα επιτρέψουμε να την αναστρέψουν οι διάφοροι μηχανισμοί που μέχρι τώρα επιχειρούσαν (δυστυχώς με μεγάλη επιτυχία) εις βάρος του συμφέροντος των Ελλήνων πολιτών.

Ως εκ τούτου, καταγγέλλουμε όλους εκείνους που συνειδητά προώθησαν ανύπαρκτα γεγονότα ως πραγματικά, στοχεύοντας για πολλοστή φορά στον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Ως υγιής πολιτική δύναμη, εκπροσωπώντας απλούς Έλληνες πολίτες δεν θα ανεχθούμε στο μέλλον οποιαδήποτε εμπλοκή μας σε παραπολιτικά ή πολιτικά παιχνίδια. Κι αυτό, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως η χώρα χρειάζεται πολιτική και όχι παραπολιτική. Η πατρίδα μας, η Ελλάδα, απαιτεί από όλους τους Έλληνες, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουν την παρούσα πολιτική σκηνή (και τις παραφυάδες της) όπως της αξίζει και της πρέπει, στέλνοντας στο περιθώριο και στη Δικαιοσύνη, όλους εκείνους που συνέπραξαν για την μεταβολή της χώρας μας σε χώρο ευκαιριών.

Η «Νέα Ελλάδα» καλεί τους Έλληνες πολίτες να αγρυπνούν στις συντονισμένες επιχειρήσεις συσκοτισμού της πολιτικής τους αναγέννησης. Οι διάφοροι «διαμορφωτές κοινής γνώμης» θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι οι πρακτικές τους θα καταγγέλλονται τόσο στο λαό, όσο και στη Δικαιοσύνη. Αρκετά με το σκοτάδι. Η Ελλάδα χρειάζεται φως, χρειάζεται καθαρότητα και εντιμότητα. H Ελλάδα χρειάζεται Έλληνες να την υπηρετήσουν και όχι υπαλλήλους για να την ξεπουλήσουν. Πλησιάζει η ώρα που οι κατεργάρηδες θα καθίσουν στον πάγκο τους. Και αυτό δεν είναι δική μας υπόσχεση. Και αυτός είναι ένας ξεκάθαρος σκοπός που θα υλοποιήσουμε με την βοήθεια των Ελλήνων πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement