http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Νίνο- Χρυσή Βαρδινογιάννη μυστικός γάμος !

Το 2011, όπως φαίνεται, θα είναι η χρονιά των γάμων για πολλά ζευγάρια της showbiz. Μετά την είδηση για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, ένα ακόμη λαμπερό ζευγάρι, που έχει όμως κρατήσει τον ερωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μεγάλο βαθμό, ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο λόγος για τον Νίνο Ξυπολητά και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι, στην επέτειο ενός χρόνου μαζί, πήραν τη μεγάλη απόφαση.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας

Η συνάντηση τους πριν από ένα χρόνο περίπου θα χαρακτηριζόταν από κάποιους καρμική. Ο Νίνο, έχοντας κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής που ακούει στο όνομα Δούκισσα Νομικού, μέσω εργασιοθεραπείας προσπαθούσε να μην αφήσει το χωρισμό να τον καταβάλει συναισθηματικά, γνωρίζοντας όλοι το πόσο ευαίσθητος είναι. Σε αυτή τη φάση της ζωής του γνωρίζει τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, την κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Η όμορφη χρυσή κληρονόμος διευθύνει τη δισκογραφική εταιρία Spicy, στης οποίας το δυναμικό εντάχθηκε πολύ πριν την εξέλιξη της σχέσης τους ο τραγουδιστής. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία, λένε άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης αυτής, μια σχέση που δεν ήθελε κανένας από τους δύο να γίνει βορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προφυλάσσοντας την με κάθε τρόπο.

Η συγκατοίκηση στην Εκάλη

Μερικούς μήνες πριν, οι δυο ερωτευμένοι, έχοντας δοκιμαστεί στην καθημερινότητα, πήραν την πρώτη μεγάλη απόφαση για την εξέλιξη της σχέσης τους. Ο τραγουδιστής άφησε το μικρό διαμέρισμα που νοίκιαζε για να μετακομίσει στο μεγαλύτερο σπίτι της Χρυσής Βαρδινογιάννη στα βόρεια προάστια. Οι πρώτοι μήνες της συμβίωσης κύλησαν ευχάριστα και ρομαντικά και ο ερωτάς τους φούντωσε ακόμα περισσότερο. Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ το χρόνο που έχουν ο ένας για τον άλλον τον περνούν βλέποντας DVD, κάνοντας cocooning, πηγαίνοντας σινεμά με φίλους ή κάνοντας ρομαντικές αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Τα μόνα κοινά φωτογραφικά τους ντοκουμέντα τους απαθανατίζουν σε ρομαντικές βόλτες και γεύματα με φίλους δίπλα στη θάλασσα. Είναι και οι δυο τους low profile, όσον αφορά τον τομέα της προσωπικής τους ζωής. Όσοι τους έχουν δει μαζί περιγράφουν ένα πολύ ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι, που κοιτάει ο ένας τον άλλο μέσα στα μάτια με λατρεία. Ο Νίνο, που έρχεται σε δύσκολη θέση κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή, δεν κρύβει ότι είναι καλά και πολύ ερωτευμένος, αλλά μέχρι εκεί.

Τα σχέδια γάμου

Η είδηση ότι ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ετοιμάζονται να παντρευτούν έχει ήδη αρχίσει να διαρρέει από στόμα σε στόμα στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας. Κατά τα λεγόμενα τους η απόφαση πάρθηκε την περίοδο των εορτών, με το Ροδίτη τραγουδιστή να κάνει την περιβόητη πρόταση γάμου με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Όσοι έμαθαν αυτό τον τρόπο συγκινήθηκαν, αφού, όπως υποστηρίζουν, ο Νίνο τής έγραψε ένα μοναδικό ερωτικό τραγούδι, ζητώντας από την εκλεκτή της καρδιάς του να περάσουν όλο το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Αυτό έλειπε να μην ακούσει το μεγάλο «ναι» από το στόμα της Χρυσής, γυναίκας της καρδιάς του. Η απόφαση του ζευγαριού χαροποίησε ήδη τις οικογένειες και των δυο, που έσπευσαν να δώσουν την ευχή τους για την κοινή τους ζωή. Σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντος του τραγουδιστή, οι πρώτες σκέψεις που σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να γίνονται πράξεις για τις διαδικασίες του γάμου, έχουν ξεκινήσει. Κοινή απόφαση και των δυο τους, όπως λέει ο φίλος του τραγουδιστή, είναι να γίνουν όλα κάτω από άκρα μυστικότητα, χωρίς υπερβολές, αλλά και με την παρουσία πολλών ατόμων. Ως νέοι και μοντέρνοι άνθρωποι, σκέφτονται πολύ σοβαρά να διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους, ώστε να τους ευχηθούν το «βίον ανθόσπαρτον». Και επειδή το ρεπορτάζ για το γάμο του Νίνο με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη τώρα ξεκινάει, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα εξέλιξη.

 πηγή: las-koritsinas.blogspot.com
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement