http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Αθλητισμός... Έρχετε ο Ρίβερς για Ολυμπιακό !


Σενάρια από Ιταλία θέλουν τον Αμερικανό γκαρντ, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βίρτους Μπολόνια, να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Τον παίκτη θέλει και η Σιένα


 Τον Ολυμπιακό μπλέκουν οι Ιταλοί στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Σιένα για τον Αμερικανό γκαρντ Κέι Σι Ρίβερς.


Ο 24χρονος (3/1/87) μπασκετμπολίστας δεν δεσμεύεται από συμβόλαιο καθώς ο ίδιος κατέβαλε τις 50.000 ευρώ και πήρε την "ελευθέρας" του, όπως προέβλεπε το συμβόλαιό του, καθώς νιώθει έτοιμος για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Μνηστήρας είναι η ιταλική Σιένα ενώ στην γειτονική χώρα βάζουν και τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησης του Αμερικανού παίκτη.

Ο Κέι Σι Ρίβερς γεννήθηκε στην Βόρεια Καρολίνα και είναι ανιψιός του παλαίμαχου παίκτη, Μπάιρον Ντίνκινς, ο οποίος είχε αγωνιστεί για σειρά ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι αριστερόχειρας, αγωνίζεται στη θέση "2" και "3" και πήγε στο κολέγιο του Κλέμσον, όπου στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του είχε 14,2 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Στην Ευρώπη τον έφερε η Μπενετόν Τρεβίζο, ενώ αγωνίστηκε στην Λατίνα, την γαλλική Ροάν και πέρυσι στην Βίρτους Μπολόνια.

Είναι δεινός σουτέρ τριών πόντων και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αφού σε 14 ματς είχε κατά μ.ο. 17,8 πόντους με 65% έξω από τα 6.75μ. (45/69). Επιπλέον είχε 4,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ με 46% στα δίποντα (42/91) και 83% στις βολές (30/36).
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement