http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Μπαρούτι μυρίζει η περιοχή γύρω από το Σύνταγμα - Κλειστή η Β. Σοφίας - Επεισόδια με έναν τραυματία πριν από λίγο - Δείτε φωτο & video ! Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το Σύνταγμα στην εικόνα που είναι στην αριστερή στήλη του site


- Δεν πέρασε η προβοκάτσια - Ξεκίνησαν οι προσυγκεντρώσεις
- Θα προσπαθήσουν και πάλι να εμποδίσουν το "πέρασμα" βουλευτών προς την Βουλή
- Στις 2 το μεσημέρι ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο




Ραντεβού σε Καλλιμάρμαρο, Ρηγίλλης αλλά και έξω από την κύρια είσοδο της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας, έχουν δώσει οι Αγανακτισμένοι για να αποκλείσουν κάθε δρόμο που οδηγεί στο κοινοβούλιο.

'Ηδη έχουν στηθεί μπλόκα τόσο στην Β.Σοφίας στο Χίλτον, όπου λίγο μετα τις 9 δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και ΜΑΤ με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας πολίτης.
ΩΡΑ 09.10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΩΡΑ 09.10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Νωρίτερα στήθηκε το πρώτο μπλόκο στην Β. Κωνσταντίνου.
ΩΡΑ 09.00 Εκλεισε και η Β. Κωνσταντίνου
ΩΡΑ 09.00 Εκλεισε και η Β. Κωνσταντίνου
Αναλυτικά κλειστές είναι οι: Β. Κωνσταντίνου, Αμαλίας από Διάκου, Βασιλίσσης Σοφίας, Ακαδημίας και Πανεπιστημίου και η Ηρώδου Αττικού, ενώ τα αυτοκίνητα στο κέντρο μπορούν να κινηθούν αυτή την ώρα μόνο από την Σταδίου και την Φιλελλήνων.
ΩΡΑ 08.55 ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
ΩΡΑ 08.55 ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Η παρουσία της αστυνομίας ειναι κάτι παραπάνω από εμφανής...

Ο μεταλλικός φραγμός, το τείχος, είναι στην θέση του από χθες κάθετα στην Β. Σοφίας στο ύψος της Βουλής, ενώ η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα παραμένει αποπνικτική.

Οι Θεσσαλονικείς ανακατέλαβαν το Σύνταγμα


Όλη νύχτα ταξίδεψαν οι Αγανακτισμένοι απ' τη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία και με Ι.Χ. αυτοκίνητα, άλλοι ήρθαν με οτοστοπ (!) και είναι οι πρώτοι που “ανακατέλαβαν” την πλατεία Συντάγματος την οποία παρέδωσαν καμμένη και κατεστραμμένη οι προβοκάτορες που κρύφτηκαν πίσω από κουκούλες και επί τουλάχιστον επτά ώρες έκαναν τα πάντα να διώξουν τον κόσμο.

Δείτε τις εικόνες χάους και καταστροφής που άφησαν πίσω τους:

ΩΡΑ 08.30 Σε τούτα εδω τα μάρμαρα....
ΩΡΑ 08.30 Σε τούτα εδω τα μάρμαρα....
Μάχη έδιναν τα λιγοστά, λόγω απεργίας, συνεργεία του Δήμου να μαζέψουν μάρμαρα, πέτρες, μπουκάλια, καμένα σταντ μικροπωλητών και ό,τι άλλο άφησαν πίσω τους οι βάνδαλοι.
ΩΡΑ 08.30 Σκούπα του Δήμου καθαρίζει την πλατεία
ΩΡΑ 08.30 Σκούπα του Δήμου καθαρίζει την πλατεία
Έντονη είναι η αίσθηση ότι οι προβοκάτορες με τις κουκούλες ίσως κάνουν πάλι την εμφάνισή τους , ωστόσο από το πρωί οι “τροχαίοι” έπιασαν δουλειά γράφοντας ... τα βαν και τα αυτοκίνητα των τηλεοπτικών συνεργείων...

Ήδη πάντως τα τηλεοπτικά δίκτυα και τα μέσα ξένων χωρών κατέγραψαν τις εικόνες των επεισοδίων και οι βάνδαλοι κατάφεραν να στρέψουν την “είδηση” μακριά απ' τα σκληρά μέτρα και το Μεσοπρόθεσμο.

πηγή φωτο & video: newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement