http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Θλιβερά επεισόδια αυτή την ώρα γύρω από το Σύνταγμα - Πεδίο μάχης όλη η Αθήνα - Ξύλο και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ εναντίον των Αγανακτισμένων και των κουκουλοφόρων - Εκκενώθηκε το King George ! Δείτε φωτο & video - Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το Σύνταγμα στην εικόνα που είναι στην αριστερή στήλη του site


 
- To ξενοδοχείο εκκενώθηκε για την ασφάλεια των ενοίκων 
- Συγκρούσεις παντού! Σταδίου, Καραγ. Σερβίας, Αμερικής και Πανεπιστημίου!
- 26 προσαγωγές και 3 συλλήψεις! - 19 αστυνομικοί τραυματίες
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η Αθήνα με τα ΜΑΤ να έχουν πνίξει το κέντρο στα δακρυγόνα, με τους διαδηλωτές να απαντούν με ότι βρίσκουν μπροστά τους και με τους γνωστούς προβοκάτορες να βρίσκουν χώρο να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν.

H κατάσταση είναι τόσο επικίνδυνη που η διοίκηση του ξενοδοχείου King George ανακοίνωσε οτι αποφάσισε να το εκκενώσει. Ολη η ανακοίνωση:

"Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου King George Palace με γνώμονα την ασφάλεια των ενοίκων και των εργαζομένων ανακοινώνει την πλήρη εκκένωση του ξενοδοχείου λόγω του ανεξέλεγκτου χαρακτήρα των επεισοδίων που λαμβάνουν χώρα στην Πλατεία Συντάγματος".

Η Αθήνα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα είναι σε πόλεμο. Το κέντρο είναι φυσικά απροσπέλαστο από την Λ. Αλεξάνδρας έως και την Συγγρού και η ατμόσφαιρα είναι το λιγότερο αποπνικτική!
Οι μάχες εκτείνονται από την Πανεπιστημίου και την Αμερικής, έως την Αμαλίας και την Καραγιώργη Σερβίας. Τα μέτωπα σήμερα είναι πολλά και σε πολλούς δρόμους έχουν στηθεί οδοφράγματα. Πολλοί από τους κουκουλοφόρους είναι οπλισμένοι με σφεντόνες.

Το Newsit σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας.
 


ΩΡΑ 15.39 Η διοίκηση του King George ανακοινώνει οτι εκκενώνει το ξενοδοχείο

ΩΡΑ 15.33 Η Βουκουρεστίου δεν υπάρχει πια. Οι κουκουλοφόροι την έχουν μετατρέψει σε πεδίο μάχης. Οι ζημιές ανυπολόγιστες.
ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαζεύουν πολεμικό υλικό σε κάδο
ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μαζεύουν πολεμικό υλικό σε κάδο
Oλα ρημαγμένα από τους κουκουλοφόρους
Oλα ρημαγμένα από τους κουκουλοφόρους
ΩΡΑ 15.10 Πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει να προστατευθεί
ΩΡΑ 15.10 Πανικόβλητος ο κόσμος τρέχει να προστατευθεί
ΩΡΑ 14.58 Μάχες διαδηλωτών και ΜΑΤ στην συμβολή της Καραγιώργη Σερβίας με την Σταδίου. 'Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 26 προσαγωγές και 3 συλλήψεις.






ΩΡΑ 14.50 Οδοφράγματα και στην συμβολή Σταδίου και Αμερικής. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι διαδηλωτές έχουν καταφύγει στην Ερμού και την Μητροπόλεως αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τα όπλα...


ΩΡΑ 14.46 Σύλληψη διαδηλωτή από τα ΜΑΤ

ΩΡΑ 14.30 Οι μάχες συνεχίζονται! Πολλοί είναι οι τραυματίες που μεταφέρονται στο πρόχειρο ιατρείο που έχει στηθεί στο ΜΕΤΡΟ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΩΡΑ 14.16 Μάχες σώμα με σώμα αυτή την ώρα διαδηλωτών και ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος. Πολλοί από τους διαδηλωτές έχουν απωθηθεί στην Αμαλίας στο ύψος της εισόδου του Εθνικού Κήπου και οι αστυνομικοί δεν τους αφήνουν να επιστρέψουν στην πλατεία.
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ




Τα χημικά εχουν καλύψει τα πάντα, ενώ την ώρα που ο κόσμος ετρεχε πανικόβλητος να ξεφύγει τα ΜΑΤ τον ποδοπατούσαν! Χαρακτηριστικό είναι οτι από τον πανικό έγινε συνωστισμός στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!


Ζήτημα χρόνου η εμφάνιση των γνωστών κρανοφόρων...
Ζήτημα χρόνου η εμφάνιση των γνωστών κρανοφόρων...


ΩΡΑ 13.47 Πολίτες τρέχουν να αποφύγουν τα χημικά που έχουν καλύψει τα πάντα

ΩΡΑ 13.45 Τα ΜΑΤ απαντούν με χημικά και το Σύνταγμα πνίγεται και πάλι στους καπνούς.

ΩΡΑ 13.40 Ξέσπασαν επεισόδια, όταν ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να "σπάσει" το κιγκλίδωμα το οποίο έχει στήσει η αστυνομία μπροστά από τον 'Αγνωστο Στρατιώτη. Οι διαδηλωτές κατάφεραν να το πάνε λίγο πιο μπροστά και σε ορισμένα σημεία να το ρίξουν κάτω.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

πηγή: newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement