http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Ηλιακή Έκλειψη 1ης Ιουλίου-Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες !

1. Είπατε τω βασιλεί: Χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά...
 
Η έκλειψη αυτή όπως είπαμε και στον πρόλογο της προηγούμενης είναι όλα τα λεφτά. Το πρόβλημα το είχαμε επισημάνει από τις 29/10/2010 στο άρθρο μας για την είσοδο του Hades στον Καρκίνο και τις σημαντικές ανακατατάξεις που επέρχονται για όλο τον πλανήτη. Αν δείτε στα γεγονότα που γράψαμε για Τουρκία, Αμερική αλλά και στην Ελλάδα θα καταλάβετε πως...
 είχαμε δίκιο. Το ίδιο στις 16/10/2010 σχετικά με την Επιρροή εκλείψεων στην Ευρωζώνη γράφαμε πως στην Ελλάδα για την ένωση μιας ομάδας ανθρώπων που αποσκοπούν σε ένα σκοπό. Αλλά και για την Ευρώπη . Σήμερα θα σας τα κάνουμε πιο αναλυτικά.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ήδη είμαστε εντός της επιρροής της έκλειψης

Η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου2011 στις 11: 38΄23΄΄ στις 9 μοίρες και 12΄ των παρορμητικών ζωδίων και δη του Καρκίνου. Ας δούμε τις Uranian εξισώσεις και τους «χρησμούς» σε όλα τα ...μέτωπα.

Έκλειψη= Ηλιος/Δίας=MC/Ουρανός =Κρόνος/Vulcanus =Hades=Zeus/Admetos (radix)=(sarc) Βόρειος Δεσμός/Apollon=Ήλιος/Vulcanus=Hades/Zeus= Κρόνος/Cupido=Κρόνος/Kronos=Ερμής/Cupido=Σελήνη/Διας

Τα χρήματα (ως υλικό αγαθό). Άμεση λήψη αποφάσεων. Ένας εκρηκτικός τρόπος. Έχοντας κατά νου να πράξει κάτι. Η νευρική διέγερση. Δόνηση. Φιλοδοξία. Η φυλάκιση. Εργασία υπό καθεστώς εποπτείας. Τραγικές δυσκολίες. Η δικτύωση σε έναν κλάδο. Η μυϊκή δύναμη και χειροδικία. Η Απεργία. Έκρηξη οργής και μίσους.

Πολεμικές βαρβαρότητες. Τεχνάσματα αντιπερισπασμού και προπαγάνδας. Προβλήματα και μέτρα που επιβάλουν οι Αρχές. Οι απώλειες που σχετίζονται με τις Αρχές και τις Ένοπλες δυνάμεις. Η εξορία. Η απώλεια ατόμου μεγάλου σε ηλικία ή κύρους. Η τύχη του Κράτους στα χέρια τρίτων.

Η έκλειψη …μέσω Αθήνας

LM/Eclipse = MC= Ήλιος/Apollon=Ερμής/Ουρανός=Hades/Kronos=

Άρης/Ποσειδώνας= ASC/Ποσειδώνας= Zeus/Vulcanus(radix)= (sarc)

= Πλούτωνας=Aries point/Hades=Σελήνη/Πλούτωνας=Σελήνη/Apollon= Δίας/Poseidon=Zeus/Kronos= (transit) Ερμής/Πλούτωνας=

Ερμής /Kronos= MC/Kronos=MC/Πλούτωνας= Άρης/Zeus=

Aries Point/Δίας= ASC/Ουρανός= Άρης/Admetos:

Το να δεχτεί τιμές και προνόμια. Ευφυΐα. Απώλειες θέσεων και κύρους λόγω ανταρσίας ή κακοδιαχείρισης. Η ημέρα όπου θα τους βρεις όλους απέναντι σου. Η κυβέρνηση δεν κρατά την υπόσχεσή της. Πολύς ανεπαρκής μοίρα ή θάνατος από σοβαρά γεγονότα. Η αίσθηση της απόρριψης. Ψεύτικες ελπίδες. Εξαπάτηση. Ένα ισχυρογνώμον άτομο που λειτουργεί μηχανικά. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του. Χρηματιστηριακά παιχνίδια και «ανεβοκατεβάσματα». Επέκταση ενός μεγάλου πολέμου. Συντάσσοντας μια ομιλία-Ένα διάγγελμα. Κάποιος ανεξαρτητοποιείται. Δηλώνοντας παρών. Τραυματισμοί από πυροβόλα. Κάποια γεγονότα συναρπάζουν. Μια πύρρειος νίκη όπου η αδεξιότητα κάποιων κρατά για λίγο και μετατρέπεται σε πόνο και ήττα.

Μήπως τελικά ψηφισθεί το Μεσοπρόθεσμο (που στην ουσία είναι Μνημόνιο ΙΙ) και υπάρχουν εμπλοκές με τον Εφαρμοστικό νόμο και τις αποκρατικοποιήσεις; Όπως και να ‘χει, είναι λίγα τα ψωμιά της κυβέρνησης.

Η έκλειψη «χτυπάει» τον Γιώργο Παπανδρέου;

Έκλειψη: Κρόνος/Kronos=Κρόνος/Poseidon=Cupido/Admetos=

Βόρειος Δεσμός/Poseidon= Κρόνος/Zeus=Δίας/Admetos=Βόρειος

Δεσμός/Zeus=Άρης/Hades(radix)= (sarc)Aries Point/Ήλιος =

Aries Point / Apollon= Αφροδίτη/Cupido= Αφροδίτη/Ποσειδώνας:

Εξασθένηση ενός ανεξάρτητου προσώπου. Η δοκιμασία από έναν χωρισμό ή την διάλυση ενός συνεταιρισμού. Κλήση για δικαστήριο. Το να εμπλακεί κανείς σε δικαστικό αγώνα ενάντια της πολιτείας ή του Κράτους. Ένα Τέλος. Η ημέρα όπου τα σχέδια αποτυγχάνουν. Τρώγοντας από τα έτοιμα. Ένας ηγέτης στα δύσκολα. Η ειδική αποστολή. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Γενικά οι υπάρχουσες καταστάσεις δεν βοηθούν στο να επιτύχουν τα ζητούμενα. Καταστροφή. Η επιχειρηματική κατάρρευση. Μια μεγάλη στενοχώρια από μη απόδοση των αναμενομένων σε θέματα εργασίας. Θλίψη λόγω προδοσίας

Και τώρα με βάση τον χάρτη ορκωμοσίας της Νέας κυβέρνησης

Έκλειψη= Πλούτωνας/Admetos=Αφροδίτη/Poseidon=Άρης/Kronos=

MC/Αφροδίτη=Zeus/Kronos=Βόρειος Δεσμός/Αφροδίτη= Άρης/

Πλούτωνας=ASC/Αφροδίτη=Kronos/Admetos:

Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης. Η πίστη. Το άτομο που ενεργεί ανεξάρτητα. Ανώτερος Αξιωματικός. Αστυνόμος. Ένας μαχητής από τη φύση του. Σχέδιο της ημέρας. Το άτομο που εξυπηρετεί την αστική διοίκηση. Ένα άτομο όπου θα καταφέρνει να διακριθεί μέσα από τις δυσκολίες που έχει να περάσει.

K.H.O.

2. Αναμνήσεις από το μέλλον

Αναμφίβολα πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη πολλών ...μεγατόνων και η συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα την καθιστούν μοναδική στο είδος της. Από αστρο-ιστορική σκοπιά, το πλησιέστερο ανάλογο της είναι οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού στις αρχές της δεκαετίας του 1930 με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να βρίσκονται στον Αιγόκερω, τον Κριό και τον Καρκίνο αντίστοιχα. Εκείνη η περίοδος χαρακτηρίστηκε από τα παρακάτω ...προσωρινά αλλά διόλου αμελητέα:

Παγκόσμια οικονομική κρίση με τις κυβερνήσεις να παίρνουν έκτακτα περιοριστικά μέτρα για να προστατεύσουν το νόμισμα τους, σε βάρος των εργαζομένων ως ...συνήθως. Στην Γερμανία, η οποία ήταν ακριβώς στην ίδια θέση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, «παίχτηκαν» πολλά. Στις 13/7/31 η Εθνική Τράπεζα του Ντάρμσταντ ανακοίνωσε την αναστολή των πληρωμών και έγινε ο ...κακός χαμός! Τράπεζες -και όχι μόνον Γερμανικές- έκλεισαν. Στην Αγγλία καταργήθηκε η ισοτιμία χρυσού-στερλίνας, ενώ πολλά χρηματιστήρια επίσης έκλεισαν για να αποφευχθεί το κραχ. Ανάλογοι περιορισμοί επιβλήθηκαν και από την Τράπεζα της Ελλάδος και στις 21/9/31 η δραχμή αποσυνδέθηκε από την στερλίνα και συνδέθηκε με το δολάριο. Ακολούθησε σοβαρή μείωση αποδοχών στο Δημόσιο και εκτεταμένος δανεισμός, χωρίς όμως να αρθεί το αδιέξοδο.

Τον Απρίλιο του 1932 και παρά τις προσπάθειες για την διάσωση της δραχμής και την δημιουργία Οικουμενικής κυβέρνησης (σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;) η χώρα κήρυξε πτώχευση, κάτω από το βάρος του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα με την συνδρομή του Άρη στον Κριό.

Σε όλη την Ευρώπη ξέσπασαν βίαιες απεργίες εξ αιτίας των σκληρών μέτρων αλλά στην Ελλάδα εκτός από τα κρούσματα κοινωνικής βίας, που ήρθαν ως απόρροια της κρίσης, υπήρξε μια επιπλέον αναταραχή εξ αιτίας της εξέγερσης των Κυπρίων (ζητούσαν την Ένωση με την Ελλάδα), η οποία πνίγηκε στο αίμα.

Την ίδια περίοδο που εξ αιτίας της κρίσης η Αριστερά στην Ελλάδα «έπιασε» πολύ υψηλά ποσοστά, στην Γερμανία, η οποία τελικά πέτυχε το πάγωμα του εξωτερικού της χρέους, οι Ναζί θριάμβευσαν στις εκλογές, στην Ισπανία έπεσε η Μοναρχία, ενώ γενικότερα σε πολλές περιοχές του πλανήτη έγιναν θερμά επεισόδια μεταξύ αντιμαχομένων χωρών με μεγαλύτερη από αυτές την διένεξη Κίνας-Ιαπωνίας.

Αυτά -και άλλα πολλά- έγιναν στις αρχές της δεκαετίας του 30, τα ίδια πάνε να γίνουν και τώρα με λίγο διαφορετικούς τους πρωταγωνιστές. Γίνεται ίσως φανερό ότι οι δύο εποχές, τηρουμένων των αναλογιών μοιάζουν ...επικίνδυνα μεταξύ τους. Και βέβαια το πρόβλημα δεν είναι μόνον τα όσα έγιναν άμεσα αλλά πολύ περισσότερο τα όσα ακολούθησαν. Πριν από 80 χρόνια η όξυνση των κοινωνικών ακροτήτων, και η πολυετής πολιτική αστάθεια συνέβαλαν τελικά στην επικράτηση ολοκληρωτικών πρακτικών και κυβερνήσεων σε αρκετές χώρες του κόσμου. Σήμερα;

astrology.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/1_29.html#more
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement