http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Δεν θα παρευρεθούν στην αυριανή στην αυριανή συνεδρίαση της λίγκας... Οι Μπιτσαξής και Πιλάβιος !


«Όχι» από Μπιτσαξή, Πιλάβιο σε πρόσκληση της Λίγκας!
Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να απηύθυνε προσκλήσεις στον Πάνο Μπιτσαξή και στον Σοφοκλή Πιλάβιο να παρευρεθούν στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού,
ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ προτίθενται να παρευρεθούν!

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος έστειλε τη Δευτέρα το πρωί προσκλήσεις στους κ.κ. Μπιτσαξή και Πιλάβιο, καλώντας τους να μετάσχουν στο έκτακτο Δ.Σ. της Τρίτης που έχει ως θέμα: «Επιστολή του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Θυμίζουμε πως με την επιστολή αυτή, ο κ. Μπιτσαξής ζητούσε –εμμέσως πλην σαφώς- από την ΕΠΟ να αναλάβει την διοργάνωση του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας τη Σούπερ Λίγκα «ακατάλληλη» να το κάνει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει ο συνεταιρισμός και να προγραμματίσει έκτακτη συνεδρίαση για αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, τόσο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, όσο και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, έχουν αποφασίσει να απαντήσουν αρνητικά στην πρόσκληση. Ο Πάνος Μπιτσαξής θα αρνηθεί εκφράζοντας συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους θα ενημερώσει επίσημα τη λίγκα, ενώ ο Σοφοκλής Πιλάβιος έχει προγραμματισμένη υποχρέωση εκτός Αθηνών την οποία δεν σκοπεύει να αναβάλει.

πηγή: newsbeast.gr 


Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement