http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Τόμας Ντι Μπενεντέτο... Ο νέος ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ρόμα !

 
Νέα εποχή αρχίζει στους “τζιαλορόσι”, αφού επιτεύχθηκε η συμφωνία για την πώληση τους στον Ιταλοαμερικανό επιχειρηματία, Τόμας Ντι Μπενεντέτο.
Ο Μπενεντέτο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την επικύρωση της συμφωνίας για την αφορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ρόμα. Ο Ιταλοαμερικανός επιχειρηματίας απέκτησε το 60% του ιταλικού συλλόγου από την οικογένεια Σένσι.
 
Στην ανακοίνωση, ο μέλλων ιδιοκτήτης των Ρωμαίων αναφέρει πως: «Οι Italpetroli S.p.a., UniCredit S.p.a, και η DIBenedetto AS ROMA LLC έφτασαν σε αρχική συμφωνία για την αγορά και τον έλεγχο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρόμα. Η Ρόμα θα περάσει στα χέρια μιας εταιρείας, στην οποία θα συμμετέχει με 60% η DIBenedetto AS ROMA LLC, ενώ 40% θα ελέγχει η UniCredit S.p.a. Η UniCredit S.p.a έχει το δικαίωμα να πουλήσει το μερίδιο της σε άλλους Ιταλούς επενδυτές».
 
Το μονό που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι οι υπογραφές για την επικύρωση της συμφωνίας, κάτι το οποίο θα γίνει στο επόμενο 20ημερο. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος της Ρώμης, Τζιάνι Αλεμάνο.
 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement