http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..."Οκ" ο "Μήτρο", αντιδράει ο Γ. Παπαδόπουλος!



Εξελίξεις στο θέμα του Γιάννη Μανιάτη με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει εν μέρει με τον Πανιώνιο για τον παίκτη.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει να καταβάλουν 400.000 ευρώ τώρα και άλλες 400.000 ευρώ το καλοκαίρι στον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα θα του παραχωρήσουν δανεικούς δύο παίκτες με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει δώσει την συγκατάθεση του για να συνεχίσει για 6 μήνες στο συγκρότημα της Νέας Σμύρνης.

Το ίδιο, όμως, δεν φαίνεται να ισχύει και για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν ψήνεται να πάει στον Πανιώνιο.

Στο πλαίσιο αυτό, αντί του Γιάννη Παπαδόπουλου θα δοθεί δανεικός ο Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος σήμερα φτάνει στην Αθήνα και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για να παραχωρηθεί εν συνεχεία στον Πανιώνιο.

Εμπλοκή Τσακίρη....

Τις τελευταίες ώρες ο Κώστας Τσακίρης σε μία προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τις όποιες καταστάσεις έχει βγει στο προσκήνιο και ζητάει παραπάνω 200.000 ευρώ τον Γενάρη.

Δηλαδή να φτάσει συνολικά το ποσό στο 1.000.000 ευρώ, κάτι τέτοιο, όμως δύσκολα θα πάρει σάρκα και οστά, καθώς ήδη η προσφορά του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο Πανιώνιος.

Επί τούτου δεν ανησυχούν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι εκτός απροόπτου σύντομα θα κλείσουν και τυπικά την μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement