Τρίτη

Τον σκότωσε το φίδι που πήρε αγκαλιά για να φωτογραφηθεί video

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που μία κόμπρα δαγκώνει έναν τουρίστα στην Ινδία, ενώ αυτός ποζάρει για μία φωτογραφία με το θανατηφόρο φίδι.
Ένας γητευτής φιδιών τοποθετεί το φίδι γύρω από τον λαιμό του τουρίστα, ενώ κόσμος παρακολουθεί και βγάζει φωτογραφίες και βίντεο. Το ανήσυχο φίδι όμως αντιδρά και δαγκώνει τον άνδρα στο μάγουλο, δηλητηριάζοντάς τον. 

Ωστόσο, ο άνδρας δεν συνειδητοποιεί αμέσως τι συνέβη και συνεχίζει να ποζάρει στις κάμερες. Λίγο αργότερα, φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, ζητώντας από τον γητευτή φιδιών να ελέγξει αν τον έχει δαγκώσει.   

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γητευτής τον αγνόησε συνεχίζοντας την παράστασή του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Όμως αντί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, τον πήγαν σε έναν τοπικό θεραπευτή και εντός μιας ώρας ο τουρίστας πέθανε, σύμφωνα με μάρτυρες που επικαλείται το δημοσίευμα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Τζοντχπούρ, στη βορειοδυτική επαρχία της Ινδίας Ρατζαστάν. Δεν έχει γίνει σαφές σε ποιο είδος κόμπρας άνηκε το συγκεκριμένο φίδι - στην Ινδία υπάρχουν πέντε και όλα έχουν δηλητήριο που είναι δυνητικά θανατηφόρο για τον άνθρωπο.
Share:

Advertisement