http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε ένα βήμα πριν την Μπαρτσελώνα

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της περιόδου;
Τα ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς υποψήφιους και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «El Mundo Deportivo» ο Βαλβέρδε είναι πρώτη επιλογή για να διαδεχθεί στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος, όμως, προωθεί τη λύση του βοηθού του Χουάν Κάρλος Ουνθουέ. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την απόφασή του στους ανθρώπους της Αθλέτικ πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο των Βάσκων στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ηδη δυο φορές στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στον πάγκο του «Καμπ Νου», αρχικά μετά τη σοβαρή ασθένεια του Τίτο Βιλανόβα και εν συνεχεία μετά την απομάκρυνση του Τάτα Μαρτίνο από την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε να δει τον Ουνθουέ να τον αντικαθιστά στον πάγκο των Καταλανών, όταν αυτός αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς τον εμπιστεύεται απόλυτα και γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια της ομάδας.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement