http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Αυτή την ώρα στην εξώδιο ακολουθία του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα

Θρηνεί όλη η Ελλάδα για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, εν ωρα καθήκοντος, όταν το ελικόπτερο Χιούι στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη, κατά πάσα πιθανότητα μετά από πρόσκρουση σε καλώδια της ΔΕΗ.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μεταξύ αυτών και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ΑΓΕΕΘΑ Πάνος Αποστολάκης βρίσκεται σήμερα στη Λάρισα για να παραστεί στις νεκρώσιμες ακολουθίες των αδικοχαμένων αξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού, που έχασαν τη ζωή τους χθες στη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
Αυτή την ώρα στην εξώδιο ακολουθία του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αξιωματικό, σύμφωνα με το thessaliatv.gr.

Ο Ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας κατάγονταν από το Αρτεσιανό. Ο άτυχος στρατιωτικός ήταν παντρεμένος με παιδιά, όπως και οι άλλοι δυο από τους νεκρούς. Ήταν παιδί οδοντιάτρων. Οι γονείς του εργάζονταν στην Αθήνα και η μητέρα του είναι κυπριακής καταγωγής, ωστόσο μόνιμη κάτοικος Αθηνών τις τελευταίες δεκαετίες.

Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.

Την Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη.
Την ίδια μέρα την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.




Πηγή
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement