Τετάρτη

Με αγγελία σεξουαλικών συνευρέσεων εκδικήθηκε την πρώην του

Η Ρόμπιν Νάιτ, μια 37χρονη μητέρα ενός παιδιού από την Αγγλία, είδε την ζωή της να αλλάζει όταν ανακάλυψε ότι πρωταγωνιστεί σε ερωτική αγγελία.
Η Ρόμπιν χωρίς να το γνωρίζει βρέθηκε σε αγγελία σεξουαλικών συνευρέσεων, και το τι ακολούθησε δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Συνολικά 50 άτομα έψαξαν την οδό που μένει, την επισκέφθηκαν και έγιναν ιδιαίτερα επίμονοι, σε βαθμό που η Ρόμπιν ένιωθε απειλή για την ζωή της. Η ιστορία ξεκίνησε, όταν η ίδια γύριζε από μία βόλτα και βρήκε στη πόρτα της έναν άντρα που προσπάθησε να τη βιάσει. Κάποια σκόρπια λόγια του δράστη την οδήγησαν σε μια αγγελία που κάποιος είχε ανεβάσει, με το πρόσωπό της, όπου η εν λόγω κυρία ζητούσε άντρες που να είναι διατεθειμένοι να την βιάσουν.

Μετά το πρώτο σοκ τηλεφώνησε στην αστυνομία, αλλά η υπηρεσία δεν μπορούσε να βρεί από που ανέβηκε η αγγελία. Φυσικά η αγγελία κατέβηκε, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Δεχόταν καθημερινά emails, τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους, και όταν άλλαξε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας της, οι ενδιαφερόμενοι προχώρησαν ακόμα περισσότερο.

Νομίζοντας ότι είναι κάποιο είδος παιχνιδιού και πρόκλησης από την κοπέλα της αγγελίας, την επισκέφθηκαν σπίτι της, ζητώντας αυτά που περιέγραφε η αγγελία.

Αναγκάστηκε να κόψει τα μαλλιά της και να τα βάψει, προκειμένου να γλυτώσει από τους επίμονους ενδιαφερόμενους, αλλά η ψυχολογική ζημιά είχε ήδη συμβεί. Φοβόταν να κυκλοφορήσει, δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ήταν έγκυος και απέβαλλε.

Πίσω από όλα αυτά κρυβόταν ο πρώην της, Ράιαν Κοτίνσκι, ο οποίος για να την εκδικηθεί για το χωρισμό τους ανέβασε αυτή την αγγελία. Σύμφωνα με την The Sun, ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών και έξι μηνών φέτος τον Φεβρουάριο.

Share:

Advertisement