http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Εσιέν

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα μέσα στην Ινδονησία ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με φυλάκιση έως και πέντε χρόνια κι επιβολή προστίμου μέχρι 35.000 ευρώ,
καθώς η ομάδα του- η Persib Bendung- παραβίασε τον νόμο περί μετανάστευσης.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Persib Bendung δεν κατέθεσαν εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Μετανάστευσης για την έκδοση κάρτας εργασίας, με αποτέλεσμα τόσο ο 34χρονος Γκανέζος όσο και ο συμπαίκτης του Κάρλτον Κόουλ ν' αγωνιστούν παράνομα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου δήλωσε αναφορικά με το συμβάν: «Την Τρίτη 18/4 η Persib Bendung υπέβαλε αίτημα για άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα για τους δύο παίκτες. Όταν έχουμε να κάνουμε με μια επαγγελματική ομάδα, θα πρέπει να θυμόμαστε πως πρέπει να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αγωνίζονται κανονικά στις αναμετρήσεις».

Στον αντίποδα, ο προπονητής της ομάδας, ο Ουμούχ Μουχτάρ, φάνηκε να μην ανησυχεί ιδιαίτερα λέγοντας: «Το να έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας μας προσφέρει χαρά, αφού γινόμαστε πιο γνωστοί. Όλοι γνωρίζουν πως ο Εσιέν είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και όχι λαθρομετανάστης».

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, αναμένεται να φανεί ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement