Τρίτη

Νέο κρούσμα με τηλεφωνικής απάτης

Νέο σοβαρό κρούσμα με τηλεφωνική απάτη σημειώθηκε στον Πύργο, με παρ΄ολίγον θύμα μια 50χρονη γυναίκα, η οποία όμως δεν ξεγελάστηκε παρά το αρχικό σοκ.
Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο μιας 52χρονης και στην άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκαν κλαυθμοί και οδυρμοί και η φράση «Μαμά, τράκαρα και σκότωσα άνθρωπο» από μια νεαρή γυναικεία φωνή, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μια ανδρική φωνή υποδύθηκε τον αστυνομικό της Τροχαίας.

«Η κόρη σας χτύπησε με το αυτοκίνητό της έναν Σύρο πρόσφυγα στη Βάρδα και τον σκότωσε. Η ίδια έχει σπάσει τα δύο της δόντια και είναι σοκαρισμένη και κλαίει συνεχώς» είπε με ψυχραιμία ο «αστυνομικός».

«Τι πρέπει να κάνω εγώ;» απάντησε με σπαστή από λυγμούς φωνή της 52χρονης γυναίκας, η οποία προσπαθούσε να συνέλθει μετά από αυτά που άκουσε. «Κοιτάξτε, αν η κόρη σας συνεργαστεί υπάρχει λύση. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, πρέπει κι εγώ σαν αστυνομικός να διασφαλιστώ… Θα τα βρούμε, μην ανησυχείτε», ήταν η απάντηση.

Κάπου εκεί, η 52χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι δεν πάει καλά, διότι ζήτησε να μιλήσει με την κόρη της και συνειδητοποίησε ότι τα ελληνικά του «αστυνομικού» δεν ήταν και πολύ καλά.

Αμέσως πήρε με το άλλο χέρι το κινητό της τηλέφωνο και κάλεσε τον αριθμό της κόρης της, η οποία για καλή της τύχη απάντησε αμέσως και προφανώς ανυποψίαστη για ό,τι είχε συμβεί. Κάπου εκεί η απάτη αποκαλύφθηκε, και το παρ' ολίγον θύμα αντεπιτέθηκε λεκτικά με δυνατή φωνή και τους έκλεισε το τηλέφωνο.

Share:

Advertisement