http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Επέστρεψαν τα 3 εκατομμύρια στον Καλογρίτσα από τις τηλεοπτικές άδειες

Απόφαση χωρίς προηγούμενο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με την οποία επέστρεψαν στην εταιρεία Καλογρίτσα τα χρήματα από την εγγυητική από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών παρά το γεγονός ότι υπάρχουν οφειλές εκατομμυρίων στο Ελληνικό Δημόσιο.
Αυτό προέκυψε από την απάντηση που έδωσε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο ο αρμόδιος Υπουργός Νίκος Παππάς. Μάλιστα το αίτημα της εταιρείας για επιστροφή των χρημάτων υποβλήθηκε πριν καν ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση των ΣτΕ με την οποία ουσιαστικά ακυρώθηκε ο διαγωνισμός. Να υπενθυμίσουμε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα από την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο υπήρχε η διαβεβαίωση ότι πριν την επιστροφή των ποσών στους επιχειρηματίες που κέρδισαν στον εν λόγω διαγωνισμό θα γινόταν συμψηφισμός με τυχόν οφειλές τους στο δημόσιο, κάτι που απ΄ότι φαίνεται δεν έγινε για την εταιρεία Καλογρίτσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το χρονικό διάστημα πριν αλλά και μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες υπήρχαν καταγγελίες για την ευνοϊκή χρηματοδότηση Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής αλλά και σφοδρή αντιπαράθεση για τα περίφημα βοσκοτόπια που μπήκαν ως εγγύηση για συμμετάσχει η εταιρεία στον διαγωνισμό.

Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement