Παρασκευή

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, επιστρέφει στην καθημερινότητά του

Κώστας ΜαρκόπουλοςΟ ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος δεν σκέφτεται να προσχωρήσει στο νέο κόμμα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» που ιδρύετε από πρώην στελέχη και  βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σύμφωνα με τα Νέα, ο Κώστας Μαρκόπουλος σκοπεύει να επιστρέψει στην Ιατρική και συγκεκριμένα να γυρίσει στα χειρουργεία, ενώ παράλληλα θα ασκεί τα βουλευτικά του καθήκοντα.

Το καταστατικό του νέου κόμματος κατατέθηκε από τον πρώην γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μιχάλη Γιαννάκη, τον πρώην βουλευτή του ίδιου κόμματος Δημήτρη Σταμάτη, καθώς και τον Γιώργο Νούλα, ο οποίος είχε καταθέσει τη μήνυση για την υπόθεση των CDS.

Μεταξύ άλλων το καταστατικό του σωματείου υπογράφουν οι: Ν. Δαναλάτος καθηγητής πανεπιστημίου, Σ. Τζούμας επικοινωνιολόγος, Γ. Βαμβούκας καθηγητής ΑΣΟΕ, Σ. Μακρίδης λέκτορας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, Π. Αλεξανδράκης πρόεδρος ΑΜΕΑ Λακωνίας, Β. Κουντουριώτη φοιτήτρια, Αικ. Ζαγκανά δικηγόρος, Ευ. Σουφλέρης γεν. διευθυντής ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Βασιλειάδης, Δ. Δεληγιάννης μηχανικός, Δ. Μακρυνικόλας διπλωμάτης, Κ. Αργυρού πρ. διευθυντής υπ. Εσωτερικών, Όλ. Ζαφειρίου κτηνοτρόφος, Ελ. Πανταζή γενική διευθύντρια ενδοκρινολογίας Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετέχουν, γράφει το axiaplus.gr, είναι μόνο ο κ. Γιαννάκης και ο κ. Σταμάτης, ενώ κοντά στην προσπάθεια βρίσκονται ο Χρήστος Ζώης και ο Γιάννης Μανώλης.


Share:

Advertisement