Σάββατο

Σοβαρά εγκάμβατα για τον Leonardo DiCaprio στα γυρίσματα της νέας ταινίας του

Leonardo DiCaprio 
Σοβαρά εγκαύματα στους γλουτούς υπέστη ο Leonardo DiCaprio στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Martin Scorsese με τίτλο «Wolf of Wall Street».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας όταν του ζητήθηκε από τον επίσης διάσημο σκηνοθέτη να γυρίσει μία σκηνή ομαδικού σεξ. Ο σκηνοθέτης είπε στον γόη του Χόλιγουντ και τις τρεις κοπέλες που συμμετείχαν στη σκηνή να χαλαρώσουν ώστε να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους. εκείνη τη στιγμή ο ηθοποιός έβγαλε μία πετσέτα και πλησίασε τις κοπέλες που λόγω της σκηνής έπρεπε να είναι γυμνές.
Ο Leonardo Di Caprio πήγε να καθίσει σε έναν μαρμάρινο πάγκο αλλά δεν πρόλαβε αφού αμέσως άρχισε να φωνάζει πως είχε καεί στους γλουτούς του.
Πως όμως κάηκε; Από τους δυνατούς προβολείς που έπεφταν πάνω στο μάρμαρο, αυτό είχε υπερθερμανθεί με αποτέλεσμα να κάτσει ο ηθοποιός και  να καεί. Αμέσως έσπευσαν όλοι όσοι βρίσκονταν στα πλατό να δουν τι είχε συμβεί στον ηθοποιό ενώ μία νοσοκόμα που απαραίτητα βρίσκεται πάντα στα γυρίσματα, του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Μετά από πολύ πόνο και αρκετή ώρα, ο Leonardo DiCaprio επέστρεψε στα πλατό για να συνεχίσει τη δουλειά του, έχοντας ηρεμήσει από τους πόνους του ελαφριού εγκαύματος που υπέστη.
Share:

Advertisement