Κυριακή

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Η κυβέρνηση των τριών πρέπει να φύγει γρήγορα

 
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να φύγει το δυνατόν γρηγορότερα.
«Τα νέα μέτρα δεν πρέπει να ψηφιστούν, δεν πρέπει να εφαρμοστούν. Η κυβέρνηση Σαμαρά πρέπει να φύγει το δυνατόν γρηγορότερα, κάτω από τις λαϊκές κινητοποιήσεις για μια νέα πορεία της χώρας, βασισμένη στους άξονες της στήριξης της εργασίας και της ανάπτυξης, της προστασίας του κοινωνικού κράτους, της αναδιανομής του πλούτου και της ενίσχυσης της δημοκρατίας» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απέτυχε με την πολιτική της και συνεχίζει μία πολιτική που βάζει στο στόχαστρο τα εισοδήματα και τα δικαιώματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή ένα νέο πακέτο μέτρων λιτότητας που θα αφορούν στο 2013 9 δις από τα 13,5 δισ. των νέων μέτρων του δεύτερου μνημονίου, προσθέτοντας τη χρονιά αυτή επιπλέον 1,5 δισ. μέτρα που θα βαθύνουν την ύφεση, θα εκτινάξουν περαιτέρω την ανεργία και θα ολοκληρώσουν το κατεδαφιστικό έργο στην κοινωνία και την οικονομία» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ακόμα και η περιβόητη επιμήκυνση, στην οποία τόσο έχουν επενδύσει επικοινωνιακά οι κυβερνητικοί εταίροι, πρακτικά ακυρώνεται, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των μέτρων θα έχουν ληφθεί το 2013».

«Κάθε σαθρό επιχείρημα της κυβέρνησης έχει καταρρεύσει, κάθε επικοινωνιακό παιχνίδι απέτυχε να πείσει για την αναγκαιότητα συνέχισης μιας πολιτικής που βάζει στο στόχαστρό της τα εισοδήματα και τα δικαιώματα της πλειοψηφίας της κοινωνίας, στο όνομα μιας λύσης στο πρόβλημα του δημόσιου χρέους, που δεν θα έρθει ποτέ με αυτόν τον τρόπο» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.


Share:

Advertisement