http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Από λάτρεις του “Μέγα Πάνα” παπαδοπαίδια στην Μητρόπολη!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε την είδηση ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και ειδικά ο θεωρητικός της Οργάνωσης, Χρήστος Παπάς, επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Πειραίως, Σεραφείμ, και κατέθεσαν μήνυση κατά του… βλάσφημου έργου που ανέβηκε στο θέατρο Χυτήριο και προκάλεσε τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης.
Είδαμε και τις όμορφες φωτογραφίες με την αγαστή συνεργασία των Χρυσαυγιτών με τον μητροπολίτη ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες είχε απαγορεύσει την… πεολειχία ως μεγάλο αμάρτημα. Μπράβο είπαμε, η Χρυσή Αυγή ήρθε στο σωστό δρόμο. Έγινε θαύμα και από δωδεκαθεϊστές, σατανιστές και οτιδήποτε άλλο μη χριστιανικό, ανακάλυψαν επιτέλους το… φως του Χριστού. Πως το έλεγε ο Χριστός; «Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά ελθείν προς με»;
Να λοιπόν το βλάσφημο έργο προσέφερε μεγάλη υπηρεσία στην κοινωνία και την ορθόδοξη εκκλησία. Οι Χρυσαυγίτες έγιναν αμνοί του Χριστού και όλοι μαζί πολεμούν τους δαίμονες που κατατρύχουν τον χριστιανισμό.
Τι μένει άραγε; Να δούμε τον Καιάδα, κατά κόσμον βουλευτή Γερμενή από μέλος σατανιστικού συγκροτήματος να γίνει… ιερωμένος. Να δούμε τον Μιχαλολιάκο που κάποτε αποθέωνε τον “Μέγα Πάνα” να γίνεται (ακρο)δεξιός ψάλτης στη Μητρόπολη;
Λέτε πλέον να δούμε τον Ηλία Κασιδιάρη να αγκαλιάζει τη Λιάνα Κανέλλη και μαζί να ψάλλουν το Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία;
Και το καλύτερο. Ο Παναγιώταρος, αυτό το αλάνι που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα στους αλλοδαπούς και τους λοιπούς εχθρούς της Χρυσής Αυγής, να ανακαλύπτει το φως το αληθινό και αντί για καντήλια να γίνεται παπαδοπαίδι στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη, έτσι για να είναι κοντά στα γραφεία του κόμματος.
Οι Χρυσαγίτες, λοιπόν, μετατρέπονται αργά αλλά σταδιακά σε αμνοί του θεού, διότι πρέπει να πάρουν τις ψήφους των φανατικών χριστιανών. Και η άθλια παράσταση του Χυτηρίου ήταν μια καλή ευκαιρία γι’ αυτό. Έτσι, όλοι μαζί, σατανιστές, παραθρησκευτικές οργανώσεις, φασίστες που χαιρετούν ναζιστικά, παπάδες που δεν έχουν βγει έξω από το κελί τους, 70χρονες παρθένες και λοιποί ακροδεξιοί μπορούν να δημιουργήσουν το πρώτο τάγμα για την ελληνική διαφώτιση. Που θα μας λένε τι να διαβάζουμε, τι να βλέπουμε, που να πηγαίνουμε.
Ένα λάθος έχουν κάνει μόνο. Τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν. Ο Καιάδας – Γερμενής των Naer Mataron είναι αυτός που ξέρουμε στις φωτογραφίες, κι όχι ο κουστουμαρισμένος φουσκωτός που εμφανίζεται στη Βουλή.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι ο τραμπούκος κι όχι ο καλός χριστιανός. Ο Μίχας που φύλαγε πόρτα στο θέατρο είναι ο πορτιέρης στα μπαράκια της Χαλκίδας.
Ο δε Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο καλός Πατερούλης. Είναι αυτός που εξυμνούσε το Χίτλερ κι αυτός που είχε γράψει κάποτε: «Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος, σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία, τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός, σατανικά υπέροχος ο Μέγας Παν…».

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

 antinews.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement