Κυριακή

Σε πελάγη ευτυχίας οι «κυανέρυθροι»!


Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το ματς τόνισε, ειδικά στο πρώτο μέρος η ομάδα του είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ στο δεύτερο παρά την πίεση, οι «κυανέρυθροι» άντεξαν και «απέδρασαν» από την Κομοτηνή.
Ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε αρχικά: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ταξίδεψε τόσες ώρες για να βρεθεί δίπλα μας. Είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζεις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως ο Πανθρακικός του κυρίου Παντελίδη. Στο πρώτο ημίχρονο μας ευνόησε η αποβολή, βάλαμε το γκολ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε όσα είπαμε στα αποδυτήρια αν και είχαμε το δοκάρι με τον Κολοβό, σε μια φάση στην οποία θα μπορούσαμε να «κλειδώσουμε» τη νίκη. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, αντέξαμε στην πίεση του Πανθρακικού και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Έπρεπε να εξασφαλίσουμε τη νίκη πολύ πιο γρήγορα. Από τη στιγμή όμως που είδαμε πως δε γίνονταν όσα είπαμε μέσα στα αποδυτήρια, σκέφτηκα αρχικά να βάλω τον Ρόκα δίπλα στον Ρόβα προκειμένου να κρατήσουμε το 0-1. Σε εκείνο το διάστημα όμως μπήκε το γκολ του Πανθρακικού, γι’ αυτό και πέρασα στον αγώνα τον Διαμαντάκο, γιατί θέλαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την κίνηση του Αραβίδη να πανηγυρίσει έξαλλα μπροστά στους φιλάθλους του Πανθρακικού το δεύτερο γκολ που σημείωσε: «Δεν έχω δει κάτι. Μου κάνει εντύπωση πάντως αυτό που λέτε, γιατί ο Χρήστος δεν είναι απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας, από τους καλύτερους πιστεύω στη Σούπερ Λιγκ. Αν πράγματι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, θα ζητήσουμε συγγνώμη».
Share:

Advertisement