Κυριακή

Ο κύριος Βορίδης τώρα θέλει και τα σπίτια μας! - Ακούστε τον...

makis-voridis-tsekouriΔήλωση «βόμβα» του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες.
Στη δήλωση που έκανε στον Real fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, ο Μ. Βορίδης είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.
Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο Μ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.
«Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι να διακατέχεται από οικονομικό πατριωτισμό», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm,  πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου  κ. Βασίλης  Κορκίδης, απαντώντας στον βουλευτή Μάκη Βορίδη.
Ο κ. Βορίδης λίγο πριν , είπε στην ίδια εκπομπή, ότι «δεν τον ενδιαφέρουν τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα, απαντώντας σε ερώτηση για τα λουκέτα των ελληνικών επιχειρήσεων. Ενώ ανέφερε επίσης ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πλειστηριασμών των πρώτων κατοικιών, για να αποπληρωθούν τα δάνεια στις τράπεζες.Share:

Advertisement