http://www.mrkteo.gr/

Παρασκευή

Η δύσκολη πρεμιέρα των πράσινων (22:30 ΝΕΤ)


 
Οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης, γνωρίζουν ότι τα πράγματα για εκείνους θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
Κι αυτό γιατί, όπως έχουν τονίσει πολλάκις μέχρι τώρα παίκτες και τεχνικό επιτελείο, θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι η ομάδα να βρει τα πατήματα της και να αποκτήσει ομοιογένεια.

Μόνο οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής έχουν μείνει για να θυμίζουν τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο διάδοχος του, Αργύρης Πεδουλάκης, έχει να διαχειριστεί μία νέα ομάδα, ένα όνομα… βαρύ σαν ιστορία και ένα ξεκίνημα μετ’ εμποδίων. Το «τριφύλλι» προφανώς και δεν είναι έτοιμο αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει δώσει ένα μόλις επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο, ενώ ο Στέφαν Λάσμε ενσωματώθηκε στην ομάδα την περασμένη εβδομάδα για αυτό και έμεινε εκτός αποστολής. Σε αυτούς τους «πονοκεφάλους» έρχονται να προστεθούν ο μικροτραυματισμός του Ντέργουιν Κίτσεν που μπήκε κανονικά στις προπονήσεις τη Δευτέρα, αλλά και ο Χίλτον Άρμστρονγκ που μέχρι στιγμής δείχνει να είναι έξω από τα νερά του.

Το θετικό για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλο άγχος. Κι αυτό γιατί όλοι έχουν ήδη ζητήσει «πίστωση χρόνου» από τους φιλάθλους της ομάδας που από την πλευρά τους δείχνουν να το κατανοούν. Έτσι ο πήχης φέτος ξεκινά από χαμηλά για τους «πράσινους» με την προοπτική βέβαια ότι όσο περνά ο χρόνος θα ανεβαίνει.
 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement