http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Προκλητικός για άλλη μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής...Απίστευτος διάλογος


Κασιδιάρης: "Είσαι ανθρωπάκος 160 ετών!", Πλεύρης: "Θα σε ξαπλώσω κάτω!" : Πρωτοφανή επίπεδα άγγιξε η κόντρα μεταξύ του υποψηφίου του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνου Πλεύρη και του υποψηφίου και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε πάνελ
Προκλητικός, όπως είναι στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, για άλλη μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, θύμα του αυτή τη φορά ο κ. Κωνσταντίνος Πλεύρης, του ΛΑΟΣ

Πρωτοφανή επίπεδα άγγιξε η κόντρα μεταξύ του υποψηφίου του ΛΑΟΣ Κωνσταντίνου Πλεύρη και του υποψηφίου και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σε πάνελ στο Kontra Channel.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών χτύπησε κόκκινο και δεν έλειψαν ούτε οι βαρείς προσωπικοί χαρακτηρισμοί ούτε οι απειλές! Η ένταση ξεκίνησε όταν ο κ. Κασιδιάρης απήυθυνε το λόγο στον κ. Πλεύρη ρωτώντας τον για το αντιρατσιστικό πρόγραμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Δεν θα έπρεπε να μου απευθύνει το λόγο ο κ. Κασιδιάρης όταν έχει δείρει τόσα στελέχη του ΛΑΟΣ: τον Άδωνι Γεωργιάδη, από τον οποίο έχει ζητήσει συγνώμη, τον γιo μου, τον κ. Ζαφειρόπουλο με σπρέι και σιδερογροθιά» σχολίασε ο κ. Πλεύρης. «Λέτε ψέματα. Εάν τους είχα δείρει όλους αυτούς δε θα ήμουν εδώ θα ήμουν στο Χόλυγουντ με τον Τσακ Νόρις» η απάντηση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Μόλις, ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΛΑΟΣ του θύμισε για τη δίκη του έγινε… ο χαμός: «Δικάζομαι γιατί υπάρχουν ρουφιάνοι, στελέχη του ΣΥΡΙΖ. Και ξέρετε εσείς από ρουφιάνους, κε Πλεύρη. Γνωρίζετε πολύ καλά τη δουλειά του ρουφιάνου εσείς» φώναξε οργισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Από κει πέρα η κατάσταση εκτραχύνθηκε. Απλά σας παραθέτουμε τους διαλόγους:

Πλεύρης: Δικάζεστε για ληστεία και για ξυλοδαρμό.

Κασιδιάρης: Αφήστε τις υποδείξεις σε μένα. Είναι βλακείες όσα λέει ο κ. Πλεύρης.

Π: Τον έδειρε τον Άδωνι και του ζήτησε και συγγνώμη. Μπορεί να διαπιστωθεί αυτό με ένα τηλέφωνο. Τώρα τον παίρνω τηλ, τον παίρνω! (σ.σ.: βγάζει το τηλ. και επιχειρεί κλήση!)

Κ: Είναι αστειότητες όσα λέτε.

Π: Εμείς στο ΛΑΟΣ ανοίγουμε αυτιά, δεν κόβουμε αυτιά όπως η Χρυσή Αυγή.
...
Κ: Το ΛΑΟΣ μένει εκτός Βουλής, χάνει τα λεφτά των επιχορηγήσεων και έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό είναι το θέμα. Και κυνηγά ο κ. Πλεύρης καμιά ψήφο.

Π: Χάρισμά σας τα χρήματα.

Κ: Εμείς τα δίνουμε σε κοινωνικό έργο. Εσύ, όμως, τα άρπαζες. Τι έγινε με το Ελλήνιο (σ.σ.: μηνιαίο περιοδικό). Είναι γλυκά τα λεφτά κε Πλεύρη….

Π: Αύριο στον εισαγγελέα! Θα πάω στον εισαγγελέα!

Κ: Να πάτε! Κάνει και τον αντισιωνιστή ο Πλεύρης που είναι στο κόμμα που έφερε στην Ελλάδα το Μνημόνιο και τον Παπαδήμο.

Π: Δε γίνεται να μιλάω και να διακόπτει συνέχεια ο κύριος. Είναι θέμα αγωγής.

Κ: Δεν έχουμε αγωγή όταν μας προσβάλλουν. Σέβομαι, όμως, ότι είσαι 160 χρονών!

Π: Τι πράγμα; Όταν θα βγω έξω δείρε με. Μην ανησυχείς, εγώ δεν είμαι Γεωργιάδης να τις τρώω. Θα σε ξαπλώσω κάτω! Έβγα έξω ρε, να δούμε τον ανδρισμό σου!

Κ: Έχω εξοργιστεί που έχετε στο πάνελ έναν ηλικιωμένο ανθρωπάκο που λέει ότι θα με δείρει.
...
Π: Η διαφοράς μας με τη Χρυσή Αυγή είναι ότι δεν είμαστε υπέρ της οικογενειοκρατίας. Βγήκε πχ ο κ. Μιχαλολιάκος και έβγαλε και τη σύζυγό του.

Κ: Εσείς δεν είστε; Ο γιος σου δεν ήταν ικανός να κουβαλάει φακέλους στο δικηγορικό σου γραφείο και τον έβγαλες βουλευτή επειδή είχες όνομα.

Δείτε το βίντεο με τον άγριο καβγά!



madata.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement