http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Ναυάγησε το ντιμπέιτ...φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη


Φωτογραφία για Στις 7 Ιουνίου το ντιμπέιτ Τσίπρα-Σαμαρά
Δεν θα γίνει το πολυπόθητο για τον Ελληνικό λαό ντιμπέιτ, ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, παρά το ότι είχε οριστεί η διεξαγωγή του για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Ν.Δ. διαφωνούν, στον τρόπο διεξαγωγής του, καθώς από τη μία μεριά ήταν το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έβαλε στο τραπέζι και το όνομα της δημοσιογράφου Έλλη Στάη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει τη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ, ένα ανάμεσα σε Σαμαρά - Τσίπρα και ένα δεύτερο με τη συμμετοχή όλων των αρχηγών, πλην του Ν. Μιχαλολιάκου, ώστε ο κόσμος να σχηματίσει πιο ευρεία γνώμη για όλους.
Τη λέει η Ν.Δ. για το ναυάγιο...
...η ΝΔ αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην προσπάθεια του να αποφύγει τα κρίσιμα ερωτήματα της προεκλογικής περιόδου την ματαίωση του ντιμπέιτ μεταξύ Σαμαρά-Τσίπρα.

Τη λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το ναυάγιο...
...η ΝΔ μετά από σιγή ημερών  αποφασίζει τελικά να ανακοινώσει την προειλημμένη της απόφαση για μη διεξαγωγή ντιμπέιτ, φοβούμενη την προβολή και την αντιπαράθεση των θέσεων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό. Πρόκειται για μια θρασύδειλη πολιτική στάση που την εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Δεν είχε υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων, αφού η ΝΔ κατ’ εξακολούθηση έψαχνε για προσχήματα και κρυβόταν, αναβάλλοντας τις επαφές μεταξύ των εκπροσώπων τύπων των κομμάτων, ενώ παράλληλα διέρρεε ψευδώς ότι η συμφωνία είχε κλείσει. Στη σημερινή συνάντηση μεταξύ του κ.Παππά και του κ.Μουρούτη, που έγινε μετά από επίμονες οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να εξακριβωθεί επιτέλους αν η ΝΔ επιθυμούσε το ντιμπέιτ και με δεδομένο ότι ο χρόνος ήταν ασφυκτικός, αποκαλύφθηκε ότι ο κ.Σαμαράς φοβάται.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement