http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Olympiakos - Melbourni Victory 19 Μαΐου 2012



Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του μεγάλου φιλικού αγώνα που θα δώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 19 Μαΐου στη Μελβούρνη με αντίπαλο την MELBOURNE VICTORY


Οι διοργανωτές του αγώνα έχουν ετοιμάσει πακέτα εισιτηρίων για κάθε φίλαθλο, ενώ σε ένα από αυτά, το ULTIMATE OLYMPIACOS FAN PACKAGE (150$) περιλαμβάνεται, εκτός από το Platinum Game Day Ticket και το αποκλειστικό για τους κατόχους του, εισιτήριο το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παραμονή του φιλικού αγώνα (18 Μαΐου) την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο στάδιο της Μελβούρνης και επίσης το δικαίωμα να συναντήσουν τους παίκτες της ομάδας μας, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια του συγκεκριμένου πακέτου είναι μόνο 500.

Επίσης υπάρχουν και άλλα πακέτα εισιτηρίων τα οποία είναι τα εξής;

Platinum Ticket (Category A) 80$ συν φόρους και έξοδα (Περιλαμβάνει τις καλύτερες διαθέσιμες θέσεις στο γήπεδο).

Gold Ticket (Category B) Περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες: εισιτήριο 60$ για κάθε ενήλικο, 50$ για φοιτητές και συνταξιούχους, καθώς και το οικογενειακό εισιτήριο (δύο ενήλικες και δύο παιδιά) 180$ συν φόρους και έξοδα.

Silver Ticket (Category C) Περιλαμβάνει εισιτήριο 45$ για κάθε ενήλικο, 35$ για φοιτητές και συνταξιούχους καθώς και το οικογενειακό εισιτήριο με 140$ (δύο ενήλικες και δύο παιδιά) συν φόρους και έξοδα.

Gate 7 – Olympiacos End: Περιλαμβάνει εισιτήριο 30$ για κάθε ενήλικο, 20$ για φοιτητές και συνταξιούχους και 80$ το οικογενειακό εισιτήριο (δύο ενήλικες, δύο παιδιά) συν φόρους και έξοδα.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αυστραλία ζουν στο ρυθμό του αγώνα της 19ης Μαΐου και αναμένεται να γεμίσουν το στάδιο της Μελβούρνης
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement