http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Στατιστικά ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ


Μαθηματικά ακόμη δεν έχει κριθεί ποιες ομάδες θα δώσουν το παρών στα φετινά πλέι οφ της Superleague


Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έχουν εξασφαλισμένες τις δύο από τις τέσσερις θέσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ περιμένουν την ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής για να αισθάνονται ήσυχοι.

Παρόλα αυτά, πολύ δύσκολα θα προκύψει διαφορετική σύνθεση για τους αγώνες κατάταξης.

Εκτός, συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναικός και Ατρόμητος θα ριχτούν στη μάχη της πρώτης θέσης (σ.σ. δεν εξετάζουμε τα... χρέη και το ενδεχόμενο κάποιοι σύλλογοι να μην πάρουν το "ΟΚ" για να παίξουν στην Ευρώπη την νέα σεζόν αφού για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει και τυπικά κάτι τέτοιο).

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι θέλει πάση θυσία την πρωτιά για να "κλείσει" την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μέχρι στιγμής είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ικανοποιήσει, η τέταρτη θέση που έχει δεν μπορεί να θεωρείται... επιτυχία, αλλά τα πλέι οφ τού δίνουν την ευκαιρία να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα.

Και είναι γεγονός πως μπορεί να τα καταφέρει...Αυτό έχουν δείξει τα παιχνίδια που έχει παίξει ο "Δικέφαλος" απέναντι σε Παναθηνακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Έχει "μαζέψει" 13 βαθμούς από τους 18 που είναι το μέγιστο και μάλιστα αν δούμε τα ματς που έχουν παίξει όλοι με όλους, θα διαπιστώσουμε πως την μεγαλύτερη συγκομιδή την έχει ο ΠΑΟΚ.

Είναι δηλαδή ο καλύτερος στα μεταξύ τους ματς, αλλά αυτό πρέπει να το δείξει και στα πλέι οφ...Ας δούμε τα αποτελέσματα και τη συγκομιδή και των τεσσάρων ομάδων.

sport24.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement