http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Ο συγγραφέας του μνημονίου Ευάγγελος Βενιζέλος... σήμερα 21 Απριλίου 2012 είπε: «Η χώρα οδηγείται σε πολιτικό αδιέξοδο»


«Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι υπαρξιακές και πρέπει η χώρα να ξημερώσει όρθια»,
είπε ο Ε. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Γ. Αυτιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι όλα κρίνονται στις 6 Μαΐου και ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες να σταθμίσουν όλα τα δεδομένα πριν πάνε στις κάλπες.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε την πεποίθησή του ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι εγγυητής σταθερότητας, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα δεν έχει διαφύγει ακόμα τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ.
Για το λόγο αυτό ξεκαθάρισε ότι μετά τις εκλογές η χώρα θα πρέπει να έχει μια κυβέρνηση που θα μπορεί να εγγυηθεί ότι θυσίες των πολιτών δεν θα πάνε χαμένες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το κόμμα του διεκδικεί την πρωτιά για να πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας και επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.
 
«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να σκεφτεί που καθοδηγεί το κόμμα του και σε ποιούς κινδύνους εκθέτει τη χώρα», δήλωσε προσθέτοντας ότι η εκβιαστική πρωθυπουργία Σαμαρά δεν είναι η λύση που χρειάζεται η χώρα αυτή τη στιγμή.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεργαστεί με όσα κόμματα διατηρήσουν στάση ευθύνης και εγγυήθηκε ότι δε θα υπάρξουν νέες περικοπές για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.
Παραδέχθηκε τέλος ότι υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης, τονίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη.
star.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement