http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Τα διοικητικά...διαλύουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Η απάντηση από Τζίγγερ σε Βωβό
Θολό τοπίο για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ Τζίγκερ αλλά και του ανθρώπου που ο ίδιος έβαλε στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Α. Βγενόπουλου
εξανεμίζει τις όποιες ελπίδες για συνεννόηση και ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου, για όσα του είχε καταλογίσει στη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Πεντελικόν τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η αγωγή είχε κατατεθεί από τον Τζίγγερ τον Οκτώβριο του 2011, αλλά επιδόθηκε στον Mr MIG μόλις πριν λίγο καιρό, για αυτό και δεν είχε διαρρεύσει έως τώρα. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απαιτεί αποζημίωση ύψους 11 εκατομμυρίων για ηθική βλάβη, επικαλούμενος δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του.

Ήταν μία εξέλιξη που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μία μέρα μετά τους ισχυρισμούς του Ανδρέα Βγενόπουλου στις 12 Σεπτεμβρίου του 2011 και ενώ μαινόταν η αντιπαράθεση των δύο ανδρών μέσω ανακοινώσεων και διαρροών.

Παρότι η αγωγή κατατέθηκε προ μηνών, εντούτοις το ότι ήρθε τώρα στη δημοσιότητα, τορπιλίζει τις όποιες ενωτικές προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να δημιουργηθεί ένα επίπεδο μίνιμουμ συνεννόησης.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να οξυνθεί ακόμα περισσότερο σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες που θα τον βγάλουν από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι του Τζίγγερ είχε προηγηθεί ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, έχοντας καταθέσει μήνυση σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου στις 12 Οκτωβρίου του 2011, για όσα είχε ισχυριστεί ο τρίτος για το καθεστώς ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

prasinanea.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement