http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Προσπαθεί να δώσει χρώμα στο μαύρο τοπίο


Ο καλός καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το έχει μάθει καλά στη διάρκεια της 30ετούς προπονητικής του θητείας


Έτσι χθές το βράδυ και μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0, ο Πορτογάλος επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και να τονώσει την αυτοπεποίθηση τους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εξαιρετικά βαρύ και κανένας δεν είχε διάθεση για κουβέντες. Ο Φερέιρα πήγαινε από ποδοσφαιριστή σε ποδοσφαιριστή και προσπαθούσε να του φτιάξει τη διάθεση. "Ψηλά το κεφάλι, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι" επαναλάμβανε.
Κατόπιν, υπενθύμισε σε όλους ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πως υπάρχει μία τελευταία ευκαιρία να διορθωθεί η κατάσταση. Ως έξτρα κίνητρο επεσήμανε την παρουσία του κόσμου, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα οφείλει να του δώσει μία μεγάλη χαρά σε μία πολύ δύσκολη χρόνια. "Τον έχουμε διαρκώς δίπλα μας, πρέπει να το ανταποδώσουμε" τόνισε.

Στο πλαίσιο της αποφόρτισης της αρνητικής διάθεσης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ανέλαβε ο ίδιος τις ευθύνες της ήττας από την ΑΕΚ και κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του. Ο Φερέιρα γνωρίζει ότι τη διαφορά την Κυριακή στο "Σπύρος Λούης" μπορεί να την κάνει μόνο η ψυχολογία και σκοπός του είναι ο Παναθηναϊκός να τα παίξει όλα για όλα.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement