http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Μικρή πτώση θερμοκρασίας για σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 - Δείτε την πρόγνωση του καιρού για κάθε πόλη ξεχωριστά


Αλλαγή του καιρού αναμένεται σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 με μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και σποραδικές βροχές αλλά και καταιγίδες στα ηπειρωτικά


Τις πρωινές ώρες οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας θα κάνουν την ψύχρα πιο αισθητή, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στην ηπειρωτική χώρα.

Αναλυτικά 

Για σήμερα τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγη αραιή συννεφιά  ενώ μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις στη βόρεια και δυτική χώρα και σταδιακά και στην Πελοπόννησο όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, στα ορεινά αυτών των περιοχών πιθανόν να σημειωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες με τα φαινόμενα να εξασθενούν αργά τη νύχτα..

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς στα βόρεια, και από 7 μέχρι 22 στα κεντρικά, και στα νότια της χώρας.

Οι άνεμοι θα στο Αιγαίο αλλά και στο Ιόνιο θα είναι αρχικά ασθενείς και το βράδυ θα φτάσουν τα 5 μποφόρ

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως22 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και ασθενείς τοπικές βροχές το μεσημέρι, με βελτίωση μέχρι αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς, με τους άνεμους στο Θερμαϊκό να πνέουν στα 2 με 3 μποφόρ.

Τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα θα επικρατούν παρόμοιες καιρικές συνθήκες με σήμερα.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για κάθε πόλη ξεχωριστά
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement