http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Η 25η αγωνιστική έβγαλε ''Πρωταθλητή'' - ΠΑΟ - Ολυμπιακός=0-1 σε ένα ματς που διακόπηκε στο 83ο λεπτό ενώ έπρεπε ο Τ. Κάκος να το έχει διακόψει από το 45ο


Ο Ολυμπιακός "τέλειωσε" τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς αηδία από τους πράσινους οπαδούς

Ο πρωταθλητής νικούσε με σκορ 0-1, χάρη σε γκολ του Αμπντούν (51'), αλλά το ματς το διέκοψαν οι οπαδοί του γηπεδούχου στο 81'

Υπαίτιοι για την διακοπή είναι οι πράσινοι, και έτσι το ματς χρεώνεται ως νίκη του Ολυμπιακού με 0-3 και έτσι οι Πειραιώτες πάνε στο +7 από τον δεύτερο, και για το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια, τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στο ημίχρονο το οποίο δεν έπρεπε να ξεκινήσει και να γίνει εκεί η διακοπή, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του αντιπάλου του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αποκορύφωμα τη φάση του Αμπντούν στο 51' άνοιξε το σκορ, με αριστοτεχνικό πλασέ, και ενώ η κόκκινη αρμάδα είχε τον έλεγχο του ματς στο 81' οι ''αγανακτισμένοι'' οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλοντας μάλλον να πάρουν εκδίκηση για τα περσινά στο Καραϊσκάκη ξεκίνησαν εκ νέου επεισόδια, (το τηλεοπτικό κανάλι που έδειχνε τον αγώνα δεν έδειξε απολύτος τίποτα. Άραγε αν ήταν σε άλλο γήπεδο θα έκανε το ίδιο;) ορισμένα άτομα μπήκαν στο γήπεδο, με τον διαιτητή Κάκο να ζητάει από τις δύο ομάδες να περάσουν στα αποδυτήρια ώστε να προστατευθούν.
Λίγο αργότερα έδωσε οριστικό τέλος στο ματς, καθώς δεν γινόταν υπό τέτοιες συνθήκες να συνεχιστεί.
Λόγω ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, στο φύλλο αγώνος θα χρεωθεί ως νίκη των ερυθρολεύκων με σκορ 0-3.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.


φωτο:newsports
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement